En helg att se fram emot!

Nu har jag lyckats att fördriva tiden sen Lucas va här sist, fast de känns som om de va en hel evighet sen han va här...fast de va ju inte ens två veckor sen!

jag ska snart ta mej över till ön och ha möte med dagis innan jag hämtar plutten...sen är de bara hem och fixa käk, titta på bollibompa och sen hopp i säng (får se hur lång tid de tar att lägga honom denna helgen, ibland tar de en och en halv timme, nästa helg tar de bara en kvart! )
måste hinna fundera ut vad vi ska äta till middag ikväll...något förslag?!?! för i mitt huvud är de tomt just nu!

Mitt tidigare bilproblem verkar börja lösa sej, vet med säkerhet på måndag!
men det verkar lovande iaf!

jag funderar på vad jag och plutten ska hitta på i helgen, finns inte så många aktiviteter som man kan göra med en unge som inte ens har fyllt 3...får se om de blir en tripp till badhuset, eller kanske bio(ganska svårt att få honom att vara intresserad och sitta still i en timme) eller om de blir ut och åka pulka...
gissa om man e slut efter en dag i pulka backen...sist vi åkte pulka så hade jag träningsvärk i flera dagar...:)
man sprang upp och ner i backen massor med gånger!

en bild på lucas från förra gången de va snö! :)
han ser ut som en michelin gubbe...inte så konstig kanske när overallen är i stl 104 (så går de när mamma är rea-nörd och hittade denna på coop förra vintern för endast 70kr,fynd enligt mej)

Nä, nu kanske man ska göra lite nytta innan de är dax att åka över!

So Long

PÖSS PÖSS

lite nya bilder!









har idag tagit lite nya bilder på mej själv! vilken tycker du blev bäst!?
kanske inte är världens bästa bakgrund men vad gör man...haha



igår fick jag hem alla mina saker från jobbet (alla mina plåter)...snacka om att de såg ut som fan i vardagsrummet när allt va uppackat! :) plåster,lådor,papper och kartoneger juller om buller...men nu jäklar har jag plåster iaf! :D

så om du skulle slå dej så är de bara att ringa mej...så rycker jag ut! :) haha

nä, nu ska jag fixa med annat en stund...glöm inte att säga vilen av bilderna du tyckte blev bäst!

So Long
PÖSS PÖSS

Varför anstränga sej!?

den frågan ställer jag mej själv flera gånger om dagen men jag har inte kommit fram till något vettigt...och lär inte göra de heller!
det är så mycke saker jag vill...och ja, vissa handlar om saker jag vill ha...
typ jag vill ha en ny soffa, jag vill ha massor med nya kläder, jag vill ha en bil...och en del av dom sakerna kan jag fixa, de enda jobbiga är när man blir lovad att man ska få en del fixat och de inte händer...

andra saker jag vill är att flytta här ifrån...jag vill inte bo i kalmar eller rockneby...inte ens i kalmar län...
just nu vill jag bara fly landet, lämna allt bakom mej och börja om från början!
eller så vill jag flytta upp till roslagen där jag har hela min släkt...jag har inte en enda släkting här nere!

men inte något av de går att genomföra, och de suger verkligen...riktigt hårt dessutom!

Så idag har jag en sån dålig dag då de känns som att hela välden är emot mej...minsta lilla  motgång så håller jag på att bryta ihop...

Jag vill bara ha någon som kramar om en och säger att allt kommer att ordna sej! allt kommer att lösa sej bara du är stark!

Men samtidigt är jag realist och vet att de inte kommer att hända...jag måste stå på egna ben och reda ut allt själv...och en kram...de lär inte hända! :)

så nu ska jag tjura vidare en stund, äta choklad och spela poker...

So Long
PÖSS PÖSS

ny vecka!

ny vecka men samma gamla bekymmer!

Helgen har varit jätte mysig och lugn...Frans har varit hemma hos mej sen i torsdag och åkte hem igår.
Vi har bara tagit de lugnt och myst massor!

jag har inte så mycke att uppdatera er om egentligen..har inte hänt så mycke sista tiden,och de är väl skönt iofs...fast jag börjar bli sjukt rastlös!
idag har jag bara suttit i telefonen och försökt lösa mitt bil bekymmer(samma skit som innan)men börjar väl inse att de inte kommer funka...så nu måste jag komma på en ny lösning!
någon som har en idé på hur man kan skaffa fram en bra bil till lågt pris (typ noll och ingenting)?? alla förslag betraktas! :)

Här hemma är de ganska tomt nu...bara jag och sessan...lite tråkigt, saknar alla andra!

Har börjat kolla på en ny soffa oxå...min gamla köpte jag begangnad för ett år sen, den är ful som stryk men skön att sitta och ligga i! Denna soffa har nu gett upp hoppet...den har varit på väg att gå sönder hur länge som helst men nu har den verkligen gett upp...hhmm, hade ju hoppats på att den skulle hålla några månader till...iaf fram tills dess att jag hade bestämt hur de ska se ut i mitt vardagsrum!
Jag ska ju tapetsera om...och har tapeter hemma men dom är fula och tråkiga, typ ljusbruna med ränder...BORING!
jag är sugen på att göra något mer radikalt, typ svart och rött  och en del mönster...och då vore de ju synd att köpa en ny soffa nu...som kanske inte alls passar in sen...så jag vet inte riktigt hur jag ska göra...köpa soffa och göra om efter den eller tvärtom...

nä, nu orkar jag inte skriva mer...

So Long
PÖSS PÖSS

städ dag...hhmm...

ja precis...har haft ruggigt tråkigt igår och idag (blir så när man inte har Lucas) så jag har fördrivit tiden med att städa!
Inte fela tiden direkt men lite här och lite där, så idag så har jag rensat ur min skrubb, det är egentligen en garderob men har mest fungerat som ett förråd...ett ställe där man bara slänger in saker som inte får plats någon annanstans!
jag har haft tankar på att rensa den ett tag nu men idag blev de äntligen av!

och jag packade upp alla mina skor (dom har legat nerpackade i flyttkartonger sen flytten i oktober) och nu fick jag återigen bevis på att jag har för mycke skor...ska ta bild på de någon dag så n får se hur de ser ut! :)

jag lovade ju innan att jag skulle tala när jag hade läst ut min bok...och den blev klar häromdagen...ganska bra men en sån bok som du vet hur den ska sluta redan i mitten av boken!
Nu har jag påbörjat en ny av Erik Eriksson -Flickan från moldavien-  han är inte så känd författare men det är lite roligt för jag känner honom sen jag va liten, jag va hemma hos honom väldigt mycke under min uppväxt!
och han skriver om min "hemstad" Grisslehamn...är alltid roligare att läsa om ett ställe du känner till!
jag talar om vad jag tyckte om den när den är klar!

nä, nu kommer jag inte på någe mer att skriva men jag kanske får några mer ideér senare! :)

So Long

PÖSS PÖSS

Underbara älskade...

Nu är snart denna helg över och dax att lämna tillbaks barne till dess far...hhuu, va tomt de kommer bli!

Ja, nu ska vi se vad som har hänt denna underbart vackra helg...hhmm...i fredags så hämtade jag Lucas hos hans farmor...
efter en stunds jagande i snön så fick jag in honom i bilen...humöret va inte på topp men farmors medskickade "lördagsgodis" gjorde de hela lite bättre! Väl hemma så började röjet...ni som tror att ni vet vad uttrycket "full ös, medvetslös" innebär, borde tillbringa några dagar med Lucas...han kan få den mest aktiva människa att verka slö! :D

I fredags så åkte även Doris hem...MrMange va och hämtade henne (bäbisarna va 12veckor och lagom att skiljas från mamsen)...lite senare på kvällen åkte även bäbisarna,hem till sin nya ägare!
Jag la ut annonsen i fredags förmiddag...ville sälja båda, helst tillsammans, för 500:-...trodde iofs inte att de skulle vara någe större tryck på korthåriga blandraser men ack så fel jag hade...de va flera som va riktigt intresserade, men de blev ett yngre par i kalmar som tog dom...mest för att dom skulle få fortsätta att vara tillsammans!
Så nu är de bara argbiggan sessan kvar här hemma, och även om hon mest har spottat och fräst efter de andra katterna så verkar hon sakna dom! *stackars sessan*

I Lördags morse kom MrMange och lämnade Troja här, han skulle upp till östergötland och kunde inte ta med sej henne, så hon fick stanna hemma hos mej istället! lite jobbigt bara, för då insåg jag hur mycke jag saknade Loke...

*detta är en bild från i somras,när jag låg på ballkongen och solade...och Nej, han fick inte vara på bordet...men de va ju de bästa sättet att hålla kolla på matte ju! *

*Bästa Lucas uttrycket denna helgen:

Jag: Nej, Lucas du får inte...
 Lucas:  Mamma...inte säga nej!
Jag: Jo!! När jag säger nej så menar jag NEJ!
Lucas:Mamma...inte säga Nej!
Jag:JO!!!
Lucas:Mamma...Inte säga JO...

hhmm...hur gör man sen...jag hade liksom slut på argument!

I Lördags natt gjorde han även en annan sak, som jag och madde kommer att skratta åt länge...ska försöka beskriva så gott jag kan men jag antar att man måste ha sett de hela för att verkligen fatt!
Lucas sov i min säng den natten...jag la mej ganska sent och slockande på två röda...
vaknade av att hela rummet va upplyst(taklampan va tänd och de såg ut att vara ljust ute) och va ganska pigg!
Lucas stod mitt i rummet och pratade i min telefon, första tanken va att ;stackare den personen som lucas har ringt och väckt... de brukar ju inte vara så många som är vakna vid halv sju(den vanligaste tden som lucas vaknar på)!
Han kommer och ger mej telefonen...ser att han pratade med madde...börjar ana ugglor i mossen(madde brukar vara omöjlig att få tag på,på morgonen)! Vi börjar prata och hon verkar jätte pigg och glad...så efter en sund frågar jag va klockan är...och hon svara- klockan är tre...straxt efter!
haha, jag va helt inställd på att de va morgon...!
Sen va de ju bara att försöka övertyga lucas om att de fortfarande va natt och att alla små barn som han ska sova då...gick efter en stund och vi alla kunde sova vidare tills de verkligen va morgon!

Just de...har ju börjat med mitt"nya liv"! ni vet, alla såna saker som man vill ändra på...sånt som aldrig brukar fungera!
  • Sluta Röka (är inne på min tredje helt rökfria vecka nu!! *stolt*
  • Sluta bita på naglarna (har gjort de så länge jag kan minnas, men har nu börjat äta B-vitamin...och har inte bitit på dom sen i november)
  • Börja träna (dit har jag inte riktigt kommit ännu...men jag ska...japp, de ska jag! alla muskler finns redan...dom ska bara bli synliga oxå)
Nä, nu ska jag gå och lägga mej så jag kommer upp i morgonbitti...
och bara så ni vet...Jag är inte uppe med tuppen, de är jag som väcker tuppen! :D haha

Natti natti sötnosar!

So Long
PÖSS PÖSS

Drömmar!

Nu är jag hemma i Rockneby igen då, känns ju sådär måste jag säga...Jag trivs bra uppe i Sthlm även om de bara skulle handla om att vara hemma hos mamma...:) 
Hade jag haft möjlighet så hade jag flyttat upp dit igen, men man kan ju inte låta bli att fundera över alla problem kring en sån sak...men de e som vanligt när jag har varit uppe hos mamma...Jag vill alltid tillbaks!
De är inte så att jag inte trivs i Kalmar utan mer att jag har hela min släkt där uppe...och man kan ibland känna sej rätt ensam här nere...men jag är tacksam över att de är så lätt att ta sej upp dit iaf...de ända som brukar vara problem är att hitta tiden!
Men men, Mamma pratade om att komma ner till påsk, så denna gången kanske de inte dröjer lika lång tid tills vi ses igen!

Jag har haft en konstig dröm nu igen...jag har haft  sann drömmar tidiagre,men denna va riktigt jobbig...
Jag drömde att en person valde att lämna mitt liv och säga hejdå...en person som jag verkligen vill ha kvar i mitt liv! och de lustiga i denna dröm är att den började på samma sätt som den sista...
*i drömmen så fick jag ett sms(stod inte någo spec, i de) från den personen som sen sa tack och adjö...!
när jag vaknade i morse så hade jag fått ett sms från denna personen...:(
Nu väntar jag bara på att bli lämnad...hhmm...

Nä, om man skulle ta och rycka upp sej! Idag ska jag ju hämta lilleman! får hoppas att de går bra att köra över och hämta honom...e lite nervös för de,då jag har ruggigt dåliga däck på bilen...asså, jag kan tycka att de är jätte roligt att ut och leka lite när de e halt men INTE när lucas är med i bilen och de är jobbigt om de släpper när man inte e me...!

Idag har jag även lagt ut kissarna på annons...hoppas att jag blir av med dom innan jag ångrar mej...! :)

So Long
PÖSS PÖSS

Stumpan!

Har pratat med stumpan idag...jag är lessen för din skull,men hoppas verkligen att dina farhågor inte stämmer!
Men skulle dom göra de så är han inte värd den energin iaf, du är värd de bästa och NEJ,du kommer inte vara singel resten av ditt liv...se bara på mej, jag är ju smått galen och borde ha problem att hitta någon vettig men jag har ju lyckats! :D haha

Men de säger ju inte att jag blir klok på killar för de, dom är ett släkte för sej! :)

Dagen har väl inte varit den mest spännande kanske, har bara varit inomhus och fixat lite...suttit och knappat på datorn,tittat på tv och läst min bok!
Jag fick en ny bok av min syster häromdagen Marian Keyes, Änglar ,jag gillade ju hennes andra böcker så jag tror att denna är bra den me...börjar lite segt bara! Eller segt kanske är fel ord, Tragiskt passar nog bättre...Huvudpersonen är gift och har ett bra jobb, till en dag då allt vänds uppochned...hennes kille säger en kommentar som får henne att bli övertygad om att han har en annan....samma dag blir hon av med sitt jobb (snacka om otur) ! vi får se hur den är,talar om när jag har läst ut den! :)

Min plan för idag va att sitta och boka möten till jobbet men jag hade verkligen inte någon motivation till de,så de blir ett projekt för nästa vecka istället! då har jag inte något val utan måste börja sätta igång om jag ska ha något att göra när jag väl börjar!

Ja just de, jag har ju slutat röka (igen!!) och har hållt upp snart två veckor, kanske inte så lång tid men iaf...fast just nu så är de jobbigt...känns knappt som att jag kan lita på mej själv när jag går utanför dörren...kroppen stys mot ciggen,haha!!
Igår när jag va inne i stockholm och shoppade så va jag grymt nära på att köpa cigg men lyckades stå emot! de va duktigt frestande när man såg var och varannan med en cigg i mungipan! men som jag har sagt innan så ska jag lyckas...vill kunna vara så pass vilje stark att jag kan hålla mej bort från den skiten...de räcker med alla andra beroenden jag har!
Usch, va de lät illa...så många är dom inte, men jag snusar och dricker stora mängder kaffe...!!

nä, snart så börjar de väl bli dax att fixa lite mat...har bara fått  mej en macka idag, till typ 7koppar kaffe...hhmm, kanske nte så nyttigt men va fasen...man överlever väl de me! :D

So Long
PÖSS PÖSS


jaha, vad händer nu då?

Just nu sitter jag i sängen och tittar "vakna med the voice",dricker kaffe och kikar lite på nätet...
kanske skulle uppdaterna lite om vad som hänt sen sist...
I måndags åkte jag ner till Grisslehamn och hälsade på farmor, lika mysigt som vanligt!
Ni som har träffat min farmor vet att hon är en riktigt stålkärring, jag känner nog inte någon som har så många åsikter som hon har...Min farmor är mn idol!

måndagskvällen va lugn och de hände inte så mycket...Satt i soffan och glodde på en trög innebandy match...jäkla Jani som paxade tvn, haha...ger nog igen nästa gång jag är hemma...då ska ni få titta på hästhoppning eller kanske dressyr...se hur kul ni tycker att de är...haha!!

I går så åkte jag in till stan(stockholm) och shoppade lite, sen hämtade Frans mej och vi åkte och käkade lite!
Sen va de en lugn kväll med filmtittande...mysigt!


Och nu kommer vi till dagen tanke!!
Varför ska de vara så svårt att visa känslor, eller kanske inte visa utan mer prata om dom...?? de borde ju inte vara så svårt, jag menar...jag kan ju skriva om de, men jag kan inte säga de!?! varöfr ska de vara så!?

Min största rädsla just nu är att detta kommer sluta på samma sätt som de gånger innan, pga att jag inte kan säga vad jag tycker och tänker utan bara blir tyst och arg...vill verkligen inte de,utan att detta ska funka...


Till sist, bara för att klargöra en sak(vet fortfarande inte om du läser detta, tror inte... )
Tro inte att jag inte har några frågor,För de har jag...Massor igentligen...MEN så fort jag tittar på dej så drunknar jag i dina underbara ögon...alla tankar i huvudet bara försvinner...


Just de, Tant Mia fyller ju år idag...Grattis Grattis!!!!!!!
Tänker inte avslöja hur gammal hon blir, men tonåren har hon ju passerat iaf, haha!!

So Long, och skänk en tanke till buffalo bill idag!

PÖSS PÖSS

Livet på landet!

Ja då va man ju hemma hos mamma igen då, skönt måste jag ju säga! Alltid skönt att vara hemma hos mamma...där kan man verkligen ta de lugnt och bara vila upp sej...som om jag skulle behöva de, snarare tvärtom !

Idag har jag en grym träningsvärk i mina axlar, fattar inte riktigt varför...jag va ju på gympa igår(mamma är friskis ledare)
men de va bara ett bas pass och inte Så jobbigt! dessutom så hade jag lte svårigheter med att kordinera armar och ben,kändes som att dom levde sitt egna liv och inte alls vill göra som jag ville! haha...så jag focuserade på att få benen att lyda och undrar därför varför jag har fått träningsvärk i axlarna?!?!?!? Snälla,kan någon förklara detta för mig???  :D

Igår va en trevlig kväll...vi åt sen middag(vid klockan nio),de blev fläskfilé och ungsbakad potatis...MUMS! och en hel del vin till naturligtvis...så stämmningen va på topp när vi hade ätit klart...och började spela nintendo Wii...! klockan halv tre sa vi godnatt och alla gick och la sej...slocknade på två röda,mnns inte ens att jag la huvudet på kudden (och detta beror inte på vinet utan ren utmattning,haha)
Klockan sju i morse vaknade jag och va hur pigg som helst, kunde verkligen inte somna om...försökte en stund men gav upp och gick ner och fixade kaffe istället! Åke kom upp och höll mej sällskap en stund innan han drog upp till lunden för att kolla på cuppen(Åke är fotbollstränare för Väddö IFs seniorlag,dom spelar i div.5).
Jag har varit hemma och kollat på film med Frans idag medans mamma och systrarna åkte till täby för att shoppa...kände mej inte riktigt körduglig så vi stannade hemma!

ne nu ska jag nog ringa MrMange för att kolla hur det har gått med kissarna, han är kattvakt nu när jag är här uppe!'

So Long
PÖSS PÖSS


Hemma hos mamma!!!

Jaha då va man hemma hos mamma igen...skönt måste jag ju säga!
Jag tröttnade till slut på att vänta på besked ombilen och bestämde mej  sista sekund att ta flyget!
Smidigt, helt klart...tar 50minuter och 400:-, kan de bli bättre?!?!?  jo de kunde de ha blivit...om jag hade haft egen bil men nu blev de som de blev...jag är ju uppe och ska nu bara njuta av en ledig långhelg!!

Vi har precis ätit lite middag, de blev tacos idag! och börjat dricka vin *MUMS*
Så nu skulle Åke titta på "på spåret" och sen ska vi fortsätta att spela Nintendo Wii...gillar de spelet, ska köpa de sen när jag har några kronor över att lägga på strunt! :)

Nehe, de e väl dax att vara lte social, tänkte bara uppdatera lite om att jag va framme och allt hade gått bra!

hade så bra och göra inte något som jag inte skulle göra!

So Long
PÖSS PÖSS

JOBB

För att fördriva tiden en stund så har jag börjat jobba lite...börjar ju inte förens den 2mars men har börjat boka möten så jag har något att göra direkt när jag börjar...än så länge så har jag fyra inbokade besök...får väl hoppas på att dom ger resultat och att dom köper mängder av saker (plåster :D)

Jag väntar fortfarande på besked om bilen...jag behöver ha bilen, men de verkar inte någon bry sej om!!! :D
Har kollat upp alternativ, och de ena är flyg...som tar 50 minuter,de finns biljetter för 400:-, billigt och bra men då måste mamma åka flera mil för att hämta mej!
Andra alternativet är tåg, som kostar från 660-1500:- och tar minst 4,5timmar....fördelen är ju att mamma slipper åka så långt för att hämta mej, då behöver hon bara åka tre mil!
Den stora nackdelen med båda dessa alternativ är att Jag behöver en bil!
Jag ska sluta tjata om detta nu...för nu har jag gnällt om detta i flera dagar!!!

Om jag kommer upp till väddö idag så ska jag sätta mej i soffan och drick vin...massor av vin...haha! Jag tror jag börjar bli beroende av vin...har aldrig varit så stor fantast av vin tidigare, asså,klart att jag har druckit de men då enbart till mat men nu har jag fått upp ögonen för ett vin som e riktigt gott och lättdrucket...MUMS!!! :)

få se nu, vad har jag mer som jag kan skriva strunt om en stund...hhmm...tror inte jag har så mycke mer att tillägga just nu...men var lugn, de kommer mera! :) men vid ett senare tillfälle!!

So Long
PÖSS  PÖSS

dag 1

Ja nu kanske de börjar ordna sej med bil och allt, efter lite raseriutbrott och några hård ord så fick jag fram min åsikt!
Så troligtvis så kan jag hämta bilen i växjö i morgon...men man bör väl inte ropa hej ännu...utan vänta tills dess att man sitter i bilen på väg upp till mamma!

Tidigare i kväll så drog jag med mej MrMange in till stan för att handla lite...(jag hade inte någon lust att ta min bil med tanke på att de va lite halt) ja va ju tvungen att handla kattmat, dom har inte haft någon mat på hela dagen och började bli lite tjuriga...Dom små asen äter mej ur huset...bäbisarna börjar bli stora nu, på måndag är dom 12veckor och kan flytta från mamma...Mamma Doris ska tillbaks hem till mange och bäbisarna ska ut på annons! Jag längtar tills dess att de e bara jag och sessan här hemma!


När vi hade varit och handlat så fick jag MrMange att bjuda på mat, på Kalmars mest delikata restaurang....Mc Donalds...haha, kanske inte de godaste du kan äta men duger gott som bukfylla!

Nu ikväll så pratade jag med mamma och förklarade läget, att om jag inte får loss en bil så kommer jag inte kunna åka upp...snacka om att hon blev besviken, fast hon tappert försökte att dölja de! Usch, nu måste jag ta mej upp på något sätt...vill bara kramar om mamma och säga att jag älskar henne!!
Sen har jag pratat med Frans, ett samtal som gjorde att jag ville åka redan idag, eller de skulle väl snarare bli att gå...men som mia och jag resonerade...jag har ju en ny resväska,ni vet en sån där pensionärs väska med hjul och långt handtag...så jag slipper ju bära på något och kan ju åka på den i nerförsbackarna! :D haha

Jag har sett att antalet besökare på min blogg ökar stadigt,vilket är jätte roligt...men vet ni vad som skulle vara ännu roligare???? om jag visste vilka de va :D haha

Just de, Stumpan...vill veta alla detaljer från dejten sen...hoppas att den har gått jätte bra...du är värd en bra kille!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen är de dax att ta itu med min bok...

So Long
PÖSS PÖSS

Daglig tristess

Ja du, idag så hoppas jag på resultat ang bilen...skulle de strula till sej riktigt så kommer jag att åka ner till Krstianstad och
plocka en gås...nä, men sno en bil och ta mej upp till den stora staden stockholm...
Nä, nu ljuger jag igen...för jag ska faktiskt åka förbi stockholm, jag ska ut i Roslagen...typ nio mil norr om stockholm...men de låter bättre att säga stockholm,vet inte riktigt varför!!
Kan de bero på att ine någon vet vart Väddö ligger!?! alla vet ju iaf vart stockholm är...

Jag har nu under ett par dagar roat mej med att läsa olika bloggar...Vissa roliga och vissa tragiska!
Jag tycker mest att det är tragiskt att läsa alla små modellers bloggar, de händer ju inte så mycke spännande i deras liv att skriva om, mest vilka kläder de har på sej och vad dom äter varje dag...
HAHA,började tänka på innehållet i min blogg och inser att min är nog lika tragisk...fan jag har ju inte något liv jag heller...haha!
Sen har jag hittat en annan blogg, vars inlägg förgyller min vardag...han skriver helt underbart, passar min humor perfekt
bloggfrossa.blogspot.com
Hett tips att gå in och läsa de han skriver...har ni samma humor som jag så kommer du att skratta! Jag lovar!

Nä, nu har jag precis druckit upp mitt kaffe, eller mina standard koppar (börjar dagen med tre MUGGAR á 0.5L) så nu är de nog dax att ta sej upp ur soffan och hoppa ur min läckra morgonrock (den är minst 5nummer för stor, och randig i de mest hemska färger) ska se om jag hittar någon bild på den och lägga upp den här!!!haha

So Long
PÖSS PÖSS

Humöret stiger i rask takt

Fan va jag börjar bli arg...ju mer jag tänker på de desto argare blir jag, varför ska man vara så förbannat godtrogen och tro på ALLT alla säger...slutar ju på samma sätt varje gång iaf!
De e fan bättre att fixa allt själv för då har man ju bara sej själv att skylla...

Jag är sån att om jag lovar något så håller jag de, Till 99% och om de skulle strula till sej så säger jag de med en gång...men de finns ju alltid dom som lovar guld och gröna skogar och de slutar med att de blir ett kalhygge typ...

att komma med dumma ursäkter och bortförklaringar gör mej bara ännu mer arg...nä, rättare sagt så gör de mej tvärilsk...
nästan så arg att jag skulle kunna åka och skälla ut personen i fråga, men nu går ju inte för jag har inte någon bil!

åh nu har jag ont i magen me...allt går verkligen emot mej idag...tur att man ar några söta vänner som orkar lyssna och ställer upp...den ena råkade jag skälla ut för att hon ibland är så naiv...stackare, de va inte meningen! men de e fel dag att tjata på...
Jag vill bara komma iväg, komma bort från Kalmar ett tag och bara mysa och ha de bra....bli lite ompysslad!

So Long
PÖSS PÖSS

pust stånk och stön...hehe

Ja, denna dagen verkar inte bli så mycke annorlunda mot mina andra dagar...fast jag har lite träningsvärk idag!
jag va ju ute och sprang en sväng igår och lagom när jag va hemma igen så ringde telefonen,så jag kunde inte stretch spec. mycke...måste ha låtit roligt när jag pratade i telefonen, har lite halvtaskig kondis så man flämtar och flåsar rätt duktigt efteråt! :D

Just nu sitter jag och väntar på att min telefon ska ringa men de verkar som att den kommer att förbli tyst, jag blir galen snart!
Tanken va ju från början att jag skulle hämta en bil i måndags, men de blev lite trassel med påställning och annat...just nu så verkar problemet vara att den måste besiktas innan jag kan hämta den...ååhh, varför kunde detta inte ha fixats i förra veckan...de är ju inte direkt någon nyhet att jag skulle hämta bilen denna veckan,men så går de väl när man är ute i sista minuten...Tänk inte på mej inte, nej då...tänk bara på er själva FAN asså...ååhh!!!

Kanske blir de så att jag får åka in till Kalmar och låna en bil från Rydbergs istället men de e inte helt klart de heller...jag ville hellre ha BMWn...den ska jag ju ha kvar sen me...jobbigt att låna en bil för att sen byta direkt när man kommer hem!
men men, just nu skulle jag bara vara glad om jag hade en bil!!!!

aja, nu ska jag sluta klaga, en stund iaf...tills dess att jag kommer på något nytt att klaga på! :D haha!
man kanske skulle fundera på att packa lite grejer som ska med upp till mamsen..så man inte glömmer träningskläderna, haha*!!!

SO LONG
 PÖSS PÖSS


Upprörd...

jag pratade med en vän igår...ett samtal som gjorde mej riktigt lessen faktist...
hon har träffat en kille som är jätte mysig och trevlig, en kille som hon gillar helt enkelt...men nu e hon jätte rädd över att bli kär, att bli sårad!
i vanliga fall så träffar hon bara killar som hon är säker på att hon inte kan bli kär i, för de minskar ju rsken att hon ska bli sårad...fattar ni, hon tycker inte att hon är värd att bli kär i någon som kan behandla henne väl!

jag blir arg och lessen när jag hör sånt, för självklart så ska alla ha möjligheten att bli lyckliga...
jag vill bara säga till dej stumpan att du är bara värd det bästa och ska inte nöja dej med mindre...du ska vara lycklig och inte må dåligt i ett förhållande.
Du ska kunna se det som en självklarhet att båda är trogna mot varandra och nte behöva vara orolig över att bli lämnad...
Jag älskar dej vännen och tänker på dej mycke, jag vet att allt inte är lätt och att ditt bagage inte underlättar men du ska inte nöja dej med något sämre än det bästa...för det är de ända du är värd...!! LÖV you!!!

nä, nu ska jag fösöka göra något med mitt liv...idag ska jag ut och springa en sväng...skulle ha gjort de igår men då va jag inte helt pigg (ögonen rann,näsan rann och huvudet höll på att sprängas) men idag så har jag inte någon giltig ursäkt till att bara slöa...:D
för än så länge har jag inte gjort så mycke, utan bara suttit i telefon och försökt styra upp min resa mot den stora staden, som de ser ut just nu så kan jag nog bara vara glad om den blir av...:S hhmm...men men man får väl lov att försöka hålla hoppet uppe...kan ju inte svika mamma nu när jag har lovat att madverka på ett av hennes träningspass!

So Long
PÖSS PÖSS

Till min vän!

denna lista är riktad till man kära vän Plåtis (ja hon heter så i min telefon...anledningen?? ja, att hon är plåthora (jag vet att det låter hårt men det är sagt med kärlek! )


LAMMKÖTTETS FÖRDELAR:

  • Han vill gärna gå ut med dig på helgerna
  • Han vill gärna gå ut med dig på veckodagarna
  • Han får studentrabatt.
  • Han är tacksam.
  • Han är villig.
  • Han är fortfarande fast i kroppen.
  • Han har komplex och ett behov att bevisa att han är man nog för dig…
  • … vilket betyder presenter, sex och annat smått och gott.
  • Du vinner alltid bråken!
  • Han är formbar och lättövertalad. Ditt namn tatuerat över hans fjuniga bringa är lätt överkomligt.
  • Han är sexuellt oerfaren, det vill säga din egna sexslav att lära upp…
  • Han dyrkar marken du går på.
  • Han tar lätt på livet.
  • Han har barnasinnet kvar. Kuddkrig och twister hör till vardagen.
  • Han får dig att se minst fem år yngre ut.

LAMMKÖTTETS NACKDELAR:

  • Han bor antagligen skabbigt eller, ännu värre, fortfarande hemma hos mamsen!
  • Han läser enstaka kurser på universitetet och jobbar för timlön lite här och där.
  • Du måste köpa ut bärs från systemet till honom
  • Han bryr sig mer om vad andra tycker än vad han själv tycker.
  • Han har aldrig/vid enstaka tillfälle haft en längre relation och är inte direkt en relationsexpert
  • Han läser Rocky hellre än DN.
  • Han droppar kommentarer som: På den tiden bar jag fortfarande blöja, och precis så säger min mamma också.
  • Han har inget körkort.
  • Han har hemmatid.
  • Han lever för dagen.
  • Sexuellt oerfaren.
  • Han har inte klippt navelsträngen

Och ja jag har snott denna från en annan blogg...No hard feelings please!?!?! :)

Jag kan ju bara tala om att jag föredrar om killen är äldre än mig (dom har kommit lite länge i livet) men de betyder inte att dom behöver vara i mammas ålder...de e nog lite väl gammalt! :)
men de finns ju dom som verkligen bara gillar lammkött...hhmm...knasigt!

so long...
PÖSS PÖSS

Släpp in mej...

Släpp in mej i ditt liv,och jag lovar dej att ta till vara på det du delar med dej av...
Jag lovar att om du ger mej ditt hjärta så ska jag ge dej mitt.
Garanterar dej att jag ska vårda det lika väl som du vårdar mitt...
Allt blir bra om du bara släpper in mej och inte låter mg stå utanför och bara titta på.
Livet är för kort för att undra hur det kan sluta, vågar man riskera någon kan man vinna allt...men bara om vi är två!!


En liten poesi stund så här på kvällskvisten...när man känner sej lite vissen! :P HAHA!!
Jag brukar inte skriva såna här saker men ibland dyker de bara upp och jag tyckte att den blev ganska bra...den ska finnas med i min bok som jag ska skriva...
Alltså, detta är enbart en dikt...inte en kärleksföklaring eller nått sånt!

nu blir de nog snart sängen...Natti Natti

skriv gärna en kommentar, så jag vet vilka som är inne och kikar på mina alster! :)


PÖSS PÖSS

Jag är så sjuk jäkla röksugen....

aahh...just nu finns de inte plats för något annat i min tanke verksamhet...allt som jag tänker på är cigaretter...sjukt jobbigt!
Men jag tänker vara den starka i detta förhållandet...jag tänker vinna! jag ska bli kvitt mitt beroende, jag har hållt på i 10år...och de längsta uppehållet jag har haft är på tre veckor, så nu är de dax innan kroppen tar mer stryk än den redan har fått!
Men de e inte roligt, inte roligt alls...de är inte så att jag mår dåligt utan cigg...men jag tänker på dom underbara små vännerna hela tiden,men skulle jag ta en cigg nu så skulle den inte ens smaka gott.Fasen va konstigt kroppen reagerar på vissa saker!
Jag har nog aldrig rökt bara för mitt beroende, utan rökningen är en del av mej...jag saknar det verkligen! men man får väl lära sej att leva med det, målet just nu är bara att bli kvitt dom...klara de utan att de blir några bieffekter!

Idag så har jag och Micke suttit i möte på dagis, för att diskutera Lucas framtid och hur de ska se ut, och jag tyckte att de mesta verkar vettigt faktiskt...dom hade faktiskt engagerat sig och funderat fram många saker...hoppas bara att allt slutar så bra som de bara kan bli...lilleman är värd allt! :D

kvällen lär väl bli lugn...ska in och handla lite men sen har jag inte några spännande planer, utan bara städa upp röran som plutten har ställt till med! kanske skriver mer ikväll...

So Long!
PÖSS PÖSS




Leva livet som att varje dag är den sista!

Dagen har varit spännande på fler än ett sätt...Lucas har varit på både bra och ruggit dåligt humör, han fixade översvämmning i hallen (eller snarare att han duschade rent i hallen) han pillade bort en tangent på datorn (så har jag missat något I så är det för att jag inte fick tillbaks knappen helt) sen kom han springade med en rulle ungfolie, hade väl ungefär 10meter prasselpapper i min lägenhet...Lucas och katterna va överlyckliga, jag va väl inte riktigt lika glad! :D

Jag tyckte att han hade lite väl mycke energi i dag så vi gick ut och lekte på dagiset, som ligger granne med oss...fast de blev inte så länge för de va riktigt kallt ute...men skönt att få lite frisk luft! och röra lite på benen (så jag slipper få träningsvärk från springturen igår)!!

i morgon så åker Lucas till micke igen, och då blir de tyst här hemma igen (en konstig sak är att när lilleman är här så kan han vara riktigt jobbig,men samtidigt så är han världens mest underbara barn...så mer än halva tiden när han är här så bråkar vi, sen när han inte är här så saknar jag honom grymt mycke)

I veckan som kommer hade jag planer på att åka hem till mamma ett tag (sista chansen innan jag börjar jobba)  och jag hade blivit lova att jag skulle få bilen tills i morgon (jag har ju bara min golf, som är en riktig skitbil med sommardäck dessutom) men nu hade det tydligen stött på lite problem...hoppas bara att jag får bilen innan onsdag! så jag kommer upp, för jag vill verkligen de...!

 
Leva livet som att varje dag är den sista!

Detta råd har man ju hört fler än en gång...börjar undra om de inte stämmer! jag ska nog börja leva efter det iaf...
jag är den typen av människa som väntar in i de sista...med allt! :D
ex. att tala om för någon att jag börjar få känslor för den...vad är man rädd för igentligen,att höra att den andra inte har de?! ja, de e jag...livrädd för att öppna mej och sen få ett nej!

Jag ska skriva en sak här som jag inte ens har sagt till den berörda personen (vet inte om han läser detta, och kommer att tycka att jag är hel skum)
jag träffade en person för ett tag sen...vi pratade i telefon och vi har träffats,och jag har inte en aning om vad han tänker eller känner...inte den blekaste! asså, vi har (enligt mig) haft riktigt trevligt när vi setts!
Jag börjar känna saker som jag inte känt på länge...jag kan inte säga att jag är dökär,för jag känner honom inte tillräckligt men jag börjar få känslor för honom trots den korta tiden...
till de hela hör att vi inte direkt bor grannar...de e ett antal mil i mellan oss! dessutom så är allt mer krångligt när man har barn,man vet ju aldrig...tänk om han inte gillar Lucas, vad gör man då??

och hur gör man de, känns inte optimalt att ta de över telefon (spec. inte för mig som har telefon skräck...jag vet, de låter helskumt...men jag klarar inte rktigt av att prata i telefon, de börjar bli bättre.Nu kan jag ju iaf ringa och beställa mat, innan kunde jag knappt de utan att få panikkänslor och må illa!)
utan en sån sak vill man ju ta face to face...men då är de jobbigre om de skulle bli negativt svar, och att ta de när man är berusad är ju inte ens ett alternativ...inte om man vill att de ska verka seriöst! :D

Fan, jag blir knäpp snart...tankarna bara snurrar, ska man bara säga rakt ut till personen att -du, jag börjar nog bli kär i dej! eller ska jag bara göra som jag brukar och fega ut...ta de säkra före det osäkra?
vad är det värsta som kan hända?! att han säger att de inte är samma för honom, att han bara vill leva livet och ha kul...

Fan att man ska ha så svårt med känslor! ååhh


ne jag blir nog inte så mycke smartare ikväll...:D så de är bättre att stänga ner tankeverksamheten och ta lite semster!

Just de, hade en väldigt vettig diskution med Mr Mange för ett par dagar sen, ang Gud och satan...om himmel och helvete...haha, vet att detta låter som ett riktigt djupt samtal...men där måste jag göra er besvikna...de va inte djup över huvudtaget...snarare tvärtom! :D kontentan av de hela va att vi skulle ses i helvetet...haha
En tanke ang. detta :-Varför skulle jag vilja hamna i himmelriket? där finns ju ända ingen jag känner! haha

nehe, nu ska ni slippa läsa mer...vila era stackars ögon en stund, så ska jag titta vidare på en film!
see you in hell, boys and girls! :D

PÖSS PÖSS

Utkast: Spegel, spegel ...

 Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka opp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är

RSS 2.0