Dagens upptåg!

Vaknade i morse och kände mig faktiskt ganska bra, inte alls sjuk...underbart!!! jag hatar verkligen att vara sjuk!
Det är ju synd att säga att jag är i toppform men mycke bättre än jag har varit på flera dagar!

Pratade med min kära vän Emma och bestämde att jag skulle hänga på henne på nyår, så de blir inte någe STHLM...orkar inte sitta och köra upp för bara någon dag...är ju ändå 55mil hem till mamma.
Så istället ska vi vara inne i Kalmar...hemma hos Jannica,blir nog trevligt, många av dom har jag inte träffat sen jag slutade skolan!

Idag har jag även varit på systemet...tillsammans med resten av Kalmars invånare kändes de som...fattar inte varför alla ska handla samtidigt som mig! :D eller så är de kanske fler än jag som är grymt dåliga på att planera...hmm, tror hellre på de, än att hela kalmar skulle gå emot mej! :D

Jag va me om en ganska skum sak idag...Jag drömde i natt, att jag skulle få ett meddelande av en vän som skulle fråga om vi skulle träffas ikväll....och mycke riktigt så kom ett sms idag på förmiddagen...haha, kändes rätt lustigt,för när de pep i telefonen visste jag precis vem de va ifrån :)

ne nu ska jag glo på tv...hade bra alla sötisar!
Kram Kram

Lite nya bilder!

Nu när jag har en ny kamera så måste jag ju använda den...har än så länge bara tagit bilder på lucas och katterna...
Tänkte jag skulle lägga upp några här så ni får se hur sötnosarna ser ut! :) chicco och zäta...6veckor

Den randiga är Zäta och den svart/vita är Chicco...nu har dom hunnit bli 6veckor gamla, tiden går så fort...just nu så är dom i upptäckar stadiet...biter på allt från sladdar till mina fötter...


En bild på Lucas, från julafton...som vanligt var han mer intresserad av min telefon än sina julklappar...
Han är faktiskt riktigt duktig på mobiltelefoner, han kan få fram bilderna och bläddra mellan dem,sätta på musik,ringa alla i min telefonbok( inte alltid så lyckat) och skriva sms...blir iofs mest blandade bokstäver som man inte fattar något av...men de gör ju inte han heller...han bara trycker på alla knappar! :D

ja...vad ska man säga igentligen...

Helgen har inte bjudit på specellt många spännande stunder...eller vad vet jag!
Kom ner till Kristianstad i fredags kväll, och däckade tidigt...lördagen så sov jag nästan hela dagen, med undantag av två timmars shopping...bland alla galna skåningar...dom e inte riktigt kloka! låter kontigt gör dom me! (nej, jag dömmer inte,talar bara om fakta! )
Jag försökte att jobba lite på lördags kvällen men gav upp när alla orden blev en röra...försökte vara social en stund, men de är svårt när man har typ 20 tröjor och tre filtar runt sej och ändå fryser,och inte hör vad någon säger för att man är så upptagen med att frysa och må dåligt!
Idag så åkte jag hem till kalmar igen...va faktiskt riktigt duktig...hög på ipren och c-vitamin, så städade jag hela lägenheten...både dammsög och torkade golven,hade även tvättstugan! så nu efter ett par timmars städande (ja, de e ju synd att säga att de gick i turbofart direkt) ligger och i soffan och funderar på att självdö en stund! känns som att man är värd det!

just de, jag har ju fortfarande inte några planer till nyår...(de är jag i ett nötskal) men en kompis till mig, uppe i norrtälje, ringde och ville att jag skulle komma upp och åka båten med honom, och supa som svin...haha, gamla tider...fan va härligt de skulle vara...risken är ju bara att man blir portad är ifrån sen...:D jaja, vi får se vad som händer...känns dock som att man har suttit i bilen tillräckligt denna veckan (kört ca 150mil sen i måndags)!

hade gött,,,pöss pöss

Hata Jul hysterin...

Som vanligt så är jag ju jätte duktig på att skriva...eller inte, så nu ska jag försöka sammanfatta julhelgen!

Åkte ner till Kristianstad i måndags och handlade julklappar och fixade all julmaten...insåg rätt snabbt att nästa år ska jag rata allt vad julen heter och åka till typ väst indien på kryssning!
Jag stod i köket hela kvällen...gjorde allt från jansson,potatisgratäng,hemmagjorda köttbullar och kanel brownies...och julskinka så klart!
På tisdagen så va det ju dax att åka hem till Kalmar igen för att hämta Lucas och Sofie (min lillasyster)...(Sofie bor med min mamma och min ännu mindre syster...och deras pappa Åke, Sofie är 19 och Emma är 15...!)
Sofie åkte tåg ner till Kalmar från Sthlm, och skulle vara framme vid 18,50...men blev så klart försenade och va nog inte framme förens straxt innan åtta...
Stackars syster, väl framme  (och har suttit på tåg och buss sen 11,20 på morgonen) så är det bara att kasta in bagaget i bilen och tuffa vidare ner mot Kristianstad igen...Snacka om att vi alla va döda när vi väl var framme!!

Julafton flöt på fint och vi hade trevligt, åt så mycket mat att vi alla hade ont i magen efteråt...eller ja inte Lucas så klart...Han äter inte mat om han inte blir tvingad...:) han va lite förkyld och tyckte inte alls att det va så roligt att behöva sitta vid matbordet så länge, vi försökte roa honom ett tag men sen så blev vi så illa tvungna att förflytta oss till de rummet där julklapparna fanns...
Efter en halvtimme så va rummet förvandlat till ett bollhav av papper och saker...
För mig va det en riktigt fin jul...jag fick en digitalkamera, och ett halsband,ett armband och en ring från Dolce Gabbana...!!

Juldagen, dagen då Sofie skulle lämna oss *snyft*...vi åkte till kalmar för att släppa av soffipropp vid tåget...sen åkte jag och lucas hem...och bara slappade...man blir rätt trött av att sitta och fara fram och tillbaks!Vi packade upp alla saker vi hade med oss och sen satt vi och tittade på film...och bara myste!klockan åtta så slocknade vi båda, helt utslagna!

Annandagen , åkte jag över till Öland och lämnade Lucas hos sin pappa, så dom kunde fira lite jul dom me! själv åkte jag hem ,fixade lite saker :) och började packa i hop mina grejer som skulle med ner till Kristianstad...mmm, skulle ju ner dit igen! tanken va den att det skulle vara en "affärs" middag på kvällen, men när jag kom fram så letade jag fram en bra film och la mig och tittade på den, tror jag somnade vid kl sju...vaknade vid nio i dag(lördag),
 
idag så har jag ont i min rygg....inte lite ont, utan förbannat mycke...så illa att jag kan inte resa miug upp ur sängen utan måste rulla ut på kanten för att komma upp...fattar inte varför, lr jo de gör jag men inte varför de kom nu! och dessutom så har jag blivit förkyld och fått hosta...men nu ska jag inte gnälla utan fölrsöka ta mig upp ur sängen och göra något med mitt liv...kanske åka och shoppa lite!! finns ju en del roliga affärer här i Kristianstad!!

Jo just de,,,ett STORT tecken på att jag inte är riktigt frisk...Jag tittade på Sex and The City,The Movie....och GRÄT...fattar ni, JAG grät...de skulle ju inte finnas med på världskartan i vanliga fall...alla mina nära och kära har nog fundera många gånger om mitt hjärta är gjort av sten eller verkligen innehåller några känslor!
Detta är illa, jag tror att slutet är nära,de är kört för min del :D

nu har jag skrivkramp...men skriver senare eller någon annan dag...so long!
Pöss Pöss

Smaskens

enda anledningen till att kanterna är kvar är att jag va mätt :) naturligtvis så va det en Christos special!

Helgen

Ja vad ska jag säga...helgen har minst sagt varit händelserik!

På Fredagen så kom Mia in till stan och vi shoppade lite julklappar och käkade pizzabuffé på Italia!
(har man en gång jobbat på Italia så måste man ju stötta grabbarna)
alltid lika gott med pizza, spec, dom som Jacob gör ;)  Söta lilla Jacob! men Gödsels(Göksel) fjäsk kan man ju vara utan!

Lite senare på kvällen, när Mia och jag hade tröttnat på att ligga i soffan och dum glo, så började vi dricka sprit och göra oss
i ordning...vilket ibland kan vara rätt spännande...sprit och avancerad klädpåtagning kan resultera i diverse olyckor :D
Vi åkte in till stan tidigt för att se om de fanns någe roligt folk ute...och visst fanns det de...hamnade i en grupp med killar, gissa vad det hetaste samtalsämnet var????? inte så svårt va...SEX naturligtvis...:D
Vi hade diskutioner om allt i från gorgonsola till att slaska bäver...:D haha, sjuk humor!
Det gick även ganska hett till på dansgolvet med en STOR man...man skulle nästan kunna tro att han va en äkta viking! :)

I det stora hela så tycker jag att kvällen blev lyckad...trots att min säng blev sexuellt utnyttjad :)

På Lördagen så tyckte jag att lilla mankan skulle ut i den stora världen och se lite människor, så efter ganska mycke övertalning så lyckades jag övertyga honom att det var en bra idé...tog dock fram till klockan ett innan han hade tillräckligt hög sprit nivå för att kunna roa sej på riktigt! Kvällen va spännande på flera olika sätt, hörde massa saker om  en vän till mej som fick mej att haja till...gick dock över efter ett par timmar! :) ingen idé att hänga upp sej på massa små saker!

Och i vanlig ordning så blev jag förbannad på Mange och hade stundvis god lust att nita honom...men eftersom att jag är en så otroligt vänlig själ så gjorde jag ju naturligtvis inte de! :D (han hade tur!)
Buss resan hem är nästan ett kapitell för sej, som innehåller allt från slagsmål till tjurig busschaufför...

Ni förstår...detta är en typisk helg när jag är barnledig...alltid något som spårar ur och något som slutar bra!

Idag har jag haft trojan bojan bus här...hon har fått lekt av sej med kissarna, hon verkligen älskar dom små liven....men vem gör inte de!ska försöka ta några bilder på dom och lägga upp här!
Shit va långt detta inlägg blev, men de blir väl så när man inte skriver så ofta...ska försöka komma ihåg att uppdatera oftare...
i Morgon ska jag hämta en bil, som jag ska ha under veckan som jag är i Kristianstad...men jag skriver i morgon kväll igen och uppdaterar om min avancerade matlagningskonst(ska laga julmat)!!
Godnatt och kramizar!!!
 

Mat och polska horor

nu har jag precis kommit hem från stan, va ju tvungen att åka in till city gross och handla lite! precis när jag är där så ringer Mange och frågar om vi inte ska käka något...och visst, mat går ju alltid ner...så han kommer in till stan så vi kunde äta buffé på Zorbas...inte någon gormé restaurang direkt men helt OK !!

Jag har idag varit på skumt humör och kände för att bli uppmuntrad...och tog på mej höga stövlar,kort kjol och jätte urringat när jag gick och handlade...Såg säkert ut som en Polsk hora :D alla killar tittade och log, och alla tjejer tittade,såg sura ut och drog med sej sin man vidare...haha, de e lika roligt varje gång!!


Later later...:)

Ny dag med nya utmaningar!

dagen började som så många andra dagar...att min chef ringer och väcker mig (jobbar hemifrån) och talar om att jag är en äkta latmask(dock på ett vänligt sätt) medans jag försvarar mig med att tala om vilket fantastiskt jobb jag gör och hur beroende dom är av mej :) ...efter att han hade lagt på så va de ju lögn att försöka somna om...så jag gick upp, satte på kaffe, bäddade sängen och slog på datorn och började jobba!!

Jag har faktiskt varit riktigt duktig idag...lite jobbigt bara att ha ett jobb där man sitter i telefon halva dagarna,när ens mobil inte funkar...:S men men snart så allt igång igen!

Igår gjorde jag något som för mej är ett under...jag va ute och sprang, jag med min totalt obefintliga kondis...men snart har man väl jobbat upp den igen och då jäklar :D ska klara tjejmilen på mindre än 45minuter...

Uppdaterar mer under kvällen...men tills dess...
-nästa gång du e och handlar på maxi...passa på att köpa någon liter med självförtroende!!!-
haha, den va bra madde!!

 

Jag




Nu undrar ni säkert vem jag är...eller inte men jag tänker dela med mej av den informationen iaf! :)

Mitt namn är Linda, och jag är 23...blir 24 i maj!
Jag har en son som heter Lucas och är 2,5år...honom kommer ni oxå att få följa till viss del, han bor nämligen med sin pappa på vardagarna och hos mej varannan helg.

Jag är djur människa ända ut i fingerspetsarna...och just nu har jag 4 katter...Jag vet...MÅNGA...
Två vuxna (Sessan och Doris) och Två kattungar (chicco och zäta) 4veckor.
Sessan är mamma till Doris och Soris är mamma till chicco och zäta...
Sessan och Doris är Norska skogskatter/Main coon. Bebisarna är hälften raskatt och hälften bonn katter.
Nog om dom!

Vet inte riktigt vad jag ska säga om mig själv...halv galen, ibland skum och väldigt annorlunda!
Men ibland behöver även jag skriva av mej om vad som händer i mitt liv!

Jag kommer att försöka hålla denna bloggen aktiv och om ni undrar något eller vill säga din åsikt, så tveka inte över att kommentera bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0