Nya upptåg!

igår kom Micke och lämnade Lucas, så nu är det full rulle igen...Jag förstår inte hur han orkar (jag skulle ju dö efter en dag) men han är på allt...de värsta är att när jag pratar med min mamma så säger hon att jag va likadan...ända till jag va typ15...bahh, hur ska man orkar de???? haha! jag ska lägga upp en film (senare) som visar en av Lucas terrorattacker,eller han skulle bara va snäll mot mamma och fixa lite kaffe...vilket slutade med att de va kaffepulver i hela köket...ni ska få se! :D

Idag så blir det nog ganska lugnt, vi har ju varit uppe i ett par timma nu (Lucas vaknade 04,35!!) så det blir nog mest att försöka hålla lilleman på bra humör och sen skavi ut och gå en stund...
Jag ska försöka skapa en ny vana, haha, att faktiskt motionera lite...i förrgår så va jag och mange ute och gick nästan en timme (i bra tempo) och i går så va jag ute och gick/joggade! så idag så ska jag ta barnvagnen och ta med Lucas ut i friskluften!
Jag fick ett roligt samtal igår när jag va ute på min promenad...Från Telenor, En försäljare som ville lura på mej massa nya saker i mitt abbonemang...jag försökte förklara att jag inte hörde honom så bra för att jag va ute och gick! Och helt plötsligt så va samtalet inne på motion och att träna inför sommaren...haha! han va ju iofs trevlig så jag hade inte någon emot att prata strunt (lika bra att öva innan man börjar nya jobbet) ! Samtalet slutade med att han sa; Fasen så duktig du är, du ska bli min insperation när jag ska komma i form, jag ska tänka på dej varje gång jag är ute och motionerar!
eehh, jaha...vad svarar man på en sån sak?? haha...:D

nehe, nu ska jag återgå till mitt kaffe och min son, och ta vara på myset innan har blir grinig!
Hade bra, och simma lugnt!
PÖSS PÖSS

Känslor kan vara bra lustiga!

Jag hatar att känna mej lessen eller besviken...dom som känner mej säger att jag inte ens kan visa känslor...
Visst kan jag göra de, bara att om jag öppnar mej för någon annan hamnar jag automatiskt i underläge...jag vet att de inte stämmer men de e den känslan jag får och den gör mig liv rädd!

Jag har blivit grymt sårad en gång i mitt liv, eller faktiskt två nu när jag tänker efter...
Första gången va av min far...fast de e ju synd att säga att det bara har varit en gång som han har svikit,sårat eller gjort mej lessen...efter varje gång han har lyckats med de, så svär jag att de va sista gången...men lik förbannat lyckas han igen...detta trots att vi inte har kontakt! Fatta vilken makt egentligen! Nu sist så fick jag veta av Lucas pappa att min far och min styvbror hade varit nere förra helgen och hälsat på, visst jag bor inte på Öland länge men dom åker ju för fan förbi Rockneby...hur svårt ska de vara! Jag har inte hört ett ord från honom sen jag ringde på fars dag...julklapparna till Lucas lämnade han till Micke. Fatta att han hellre har kontakt med mitt ex än med sitt ända barn...Jag skyller på han fru...hon är över huvudet i familjen och hon gillar inte mej, kanske med rätta(för jag gillar inte henne heller)
Jag skulle aldrig lämna Lucas, Skulle kunna be hela världen att dra dit pepparn växer än att lämna honom!!!

Andra gången va av min första pojkvän, jag va 13år gammal och va jätte kär...trodde att han va de oxå men de visade sej att han va sjuk tänd på min bästa kompis istället...Just den biten kunde jag ta men att få reda på (i efterhand) att dom hade haft sex under tiden han och jag hade varit tillsammans...de kändes kan jag säga...JAG VILLE DÖDA :D haha, nä så illa va de inte, men helt klart så va jag ju inte glad...men de va bara att ta emot käftsmällen och svälja sin stolthet...jag hade haft fel om honom, han va inte den jag trodde att han va! Idag så är han min vän, även min tjejkompis finns i mina tankar även om jag aldrig skulle släppa henne nära min kille igen! :) 

Jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig eller nått sånt( det är de sista jag vill) ...men ibland behöver man bara skriva av sej lite...och få ner vad man tycker och tänker på "papper" !!

Om man kanske skulle ta och ta tag i sitt liv en stund!
 jag har ju precis läst ut min senast bok (Snabba cash,av Jens Lapidus) som va riktigt bra...En bok som kommer finnas med i tankarna länge!

Nehe...Ha de så bra och ta hand om er!
PÖSS PÖSS

Varför inte jag??

Idag så e jag bara fundersam...alla tankar snurrar runt ocg jag vet inte vad jag ska tycka och tänka...hur jag ska göra eller inte göra...Vad är man rädd för igentligen,vad är de värsta som kan hända??

Jag är jag, men jag måste bestämma mej!! :)

Fattar ni hur TRÅKIGT de är att vara hemma hela dagarna?? de suger rätt duktigt, men snart så blir de ändring på de...då blir de massor med jobb istället!!!! Så skönt!!
Jag fungerar bättre när jag har mycke att göra...då slipper jag sitta och fundera hela tiden! jag vet ju hur jag känner...men de blir nog bra till slut! allt brukar lösa sej! :D

 Nog tjatat om de (för att slippa framstå som en komplett idiot! :P)

Snart är de helg och då är Lucas här igen...Fullt ös, medvetslös! sen nästa vecka ska jag upp till Sthlm...
Hälsa på mamma,farmor...men skiter nog i min älskade far (skulle inte bry mej om han dog idag,just nu iaf)
Ska bli skönt att komma i från Kalmar och vara hemma hos mamma och mysa med nära och kära!
Funderar på om man skulle försöka få ner Moranisse till Roslagen oxå...han skulle behöva se något annat än snö...:P

Vet att de är Flera som är nyfikna på hur min helg har varit så kan jag bara säga att jag har haft en riktigt bra helg och är glad att jag åkt tåg till Örebro :P , nu ikväll så kommer det bli tråkigt att sova själv...och nej de e inte programet jag saknar :D

Mange, du e en riktigt mupp...but don´t forgett...Momento mori...haha" vi får se vem som vinner latino racet! :D

nehe nu ska jag sova...eller göra något annat...vem vet! hade bra alla sötisar!

PÖSS PÖSS

WOW asså...:D

varför har det blivit så poppis med milfs...?? inte för att jag klagar (inte ett dugg) men hur kommer det sig??
För ett par år sen så va en mamma de sämsta, för alla mammor va tydligen intresserade av seriöst förhållande och inte så
eftertraktade som sängkamrat (av flera orsaker :) )
Idag så är det tydligen inne att dejta (eller iaf pippa ) med en MILF...Killar har tydliger förstått att alla inte är intresserade av seriösa förhållanden och har insett att man inte har samma kroppsform (eller är uttänjd :P) som när man väntade barn eller precis fött barn.!!
vad kan man säga...TUR för oss mammor som vill ha ett liv som inefattar mer än våra barn! haha

Straxt så ska jag åka in till stan för att handla lite, känns dumt att ha ett kylskåp som det ekar i när man ska få gäster! :)
och sen kan det ju vara bra att rasta fido en stund, så han får jaga lite dammråttor!

jaha nehe, nu ska jag inte tråka ut er med mina funderingar, som dessutom kan verka lite svåra att förstå när jag skriver (svårt att verkligen få fram vad man tänker :) )

hade bra alla sötisar! PÖSS PÖSS

Panik och lite till!

Dagen började vid sju i morse...av att katterna vaknade och började leka i sängen...asså dom e ju bara helt underbara...NÄR dom sover! och när dom leker på dagarna MEN inte när klockan är sju på morgonen och jag bara vill sova!då är de tur att man tycker så mycke om djur annars hade jag nog kunnat vrida nacken av dom! :)

När jag ändå va vaken så ringde jag till mia och snackade lite skit...sen lyckades jag faktiskt somna om...vilket brukar vara helt omöjligt att göra men ibland så lyckas man!!
Vaknade igen vid kvart i elva och kände att de nog va dax att gå upp och göra något av dagen...satt i telefonen nästan hela dagen för att försöka få tag på gyn och kalmarhem...att de ska vara så svårt...

Anledningen till att jag hade panik med att få tag på gyn va att, jag som alltid är ute i god tid och så...märkte i morse att mina piller va slut och att jag va tvungen att ha ett nytt recept! men de va inte de enklaste att få tag på dom...för tro inte att det bara är att ringa och be dom skriva ett...nej nej...de är en hel process bakom de hela!
När jag väl fick tag på en av personalen på gyn(som tyckte att jag kunde minsann stå mitt kast när de va jag som va slarvig och hade glömt bort att fixa nytt recept ) så fick jag ljuga ihop en historia om att jag skulle resa bort i morgon så det va jätte viktigt att jag fick ett recept! LYCKADES!! :D

Resten av dagen så har jag mest pysslat hemma, städat lite och haft tvättstugan! Måste ju fixa till de lite hemma innan man får besök...

Just nu sitter jag och tittar på GENERATION FETT...på trean
Fy fan va vidrigt...hur kan man vilja vara så stor...jag fattar att man kanske inte bryr sej om vad man väger och inte alls vill vara en del av bantnings hysterin men detta är ju sjukt...kan nog jämnföras med bulemi eller anorexi...fast åt andra hållet.
Jag som person bryr mej inte om vad vågen står på...skiter rätt duktigt i om jag väger 60 eller 70 kilo, så länge jag är nöjd med hur jag ser ut...jag äger inte ens en våg!!
Och att dessa stora damer skulle vara nöjda med att vara så stora tror jag inte ett dugg på, snarare att dom har insett att dom inte klarar av att gå ner och satsar istället på att bli större,dom har ju märkt att dom får uppmärksamhet!
ne jag förstår inte alls hur dom tänker...men de e ju inte så lätt att lista ut heller!! :)  Nog om detta!

Nu ska jag gå och vika lite tvätt och sen ligga i soffan och glo på film!

Hade bra...PÖSS PÖSS

Ingen telefon och nytt jobb...

yttligare flera dagar har gått och de har fortfarande inte hänt något speciellt...:)

Förra veckan va jag ju i Örebro på jobb intrevju...och i måndags så ringde Peder(säljledaren) och talade om att dom
gärna vill anställa mig. JIPPI JIPPI...:D änligen ett jobb...jag vet att jag har skrivit innan att jag jobbar hemifrån, så för att inte skapa för stor förvirring så ska jag förklara!
Det andra företaget jag jobbar för ger mig bara "uppdrag", som att t.ex. hitta en hallvärdinna...eller medverka på möte eller boka möten osv...så det är inte ett riktigt jobb med månadslön...
Så nu har jag äntligen fått ett riktigt jobb med riktigt lön. Jag kommer att jobba på ett företag som heter Business care(säljer första hjälpen kit till företagare),kommer även att få utbildning i hjärt och lungräddning,då man kan få utbilda personal på företag inom detta!
Tror att detta ska bli kul...mycke åka bil och många nej men de hör väl till när man är säljare...jag ser bara fördelarna just nu, månadslön,firmabil, 5veckor semester( inte så märkvärdigt tycker du säkert men jag har aldrig haft betald semester...jag har antilngen jobbat för kort tid eller som vikarie) ...gud så underbart det ska bli!!

Igår så fick jag blommor...haha, jag får aldrig blommor annars...men en riktigt gullig gest från min vän Johan som skickade en jätte fin bukett, där det stod gratts till nya jobbet!!

Idag hade jag planerat att ha en riktig sovmorgon...eftersom jag har haft Lucas hela helgen och sovit till max 7 på morgonen...men min plan gick i stöpet...hade ju glömt bort hur mycke liv två små katter kan ställa till med...klockan halv åtta så vaknade dom och började köra sitt race...så varför inte dra en repa i sängen och satsa på att väcka matte?? skitkul tyckte dom, speciellt när man ligger med tårna utanför täcket...dom rör ju på sej och är roliga att bita på! Jag uppskattade det inte riktigt lika mycke men då va jag redan vaken och kunde inte somna om :(

Kikade på mobilen och funderade på att ringa en vän :)...som skulle hålla mig sällskap när jag rökte min sista cigg(har bestämt mig för att sluta röka,igen!) men då stod det "SIM INAKTIVT" i displyen...jag va lite sen med att betala mobilräkningen så nu har dom stängt av min telefon...:S perfekt tajming...eller inte kanske...!!
Fan så irriterande!men jag betalade räkningen i går kväll så jag hoppas att dom sätter igång den i kväll igen...jag är ju beroende av min telefon!

ne nu ska jag dricka mitt kaffe och fortsätta att titta på tv-shop innan jag tar tag i mitt liv gör något...tror jag ska fortsätta att tapetsera idag...!

Ha de nu bra och massor av kramar på er! kram kram!

Så här tjusiga va vi i Kristianstad! :)

Emma och jag på Grand, Kristianstad

Jag blir så trött...

Jag blir så trött på mig själv ibland...hur svårt ska de vara att ta mig tid och sätta mig vid datorn och skriva i en blogg?? Tydligen väldigt för nu va de ju någon vecka sen igen!

Ska vi göra en genomgång på vad som har hänt sen sist?

Förra veckan va inte speciellt händelserik...Satt på Rydberg Motor och väntade på "gubbarna" som satt i möte...
På torsdagen så åkte Jag och En kompis ner till Kristianstad och jag stannade där till på söndagen...
De enda roliga som va under den tiden va att jag och min vän bestämde oss för att testa krog livet i kristianstad...!

Vi beställde taxi till stället vi bodde på (de är en herrgård i en by som heter Färlöv,ligger drygt en mil utanför Krstianstad), Tio minuter efter att taxin skulle ha varit framme ringer killen från bilen och har kört fel...ååhh, va drygt blev första reaktionen...nästa blev bara "jobbigt!" för jag har ju inte varit där nere så många gånger...jag hittar ju knappt och skulle försöka att få honom att hitta...
men till slut så lyckades vi! Vi va inne i Kristianstad vid elva, (inne i kalmar så stänger ju allt vid två,så e man ute vid elva så brukar de vara lite folk ute iaf)
I Kristianstad så öppnade alla ställen vid 23 och stängde vid 03...vilket gjorde oss till de första på plats...Vår taxi chaufför tyckte lite synd om oss och sa att han inte hade något att göra och vill ta med oss på en rundtur genom stan, jag tror vi åkte runt i 45 minuter och "poppade grekmusik",haha!
Innan Ibbe( taxichaffis) lämnade oss så blev vi medbjudna till fest nästa dag,HAHA!!.
Stället vi va på hette Grand...ganska trevligt ställe, en blandning av Bistro och Palace.Blev en trevlig kväll helt enkelt!

På söndagen åkte jag hem och gosade med katterna, dom va ganska kelsjuka efter att ha varit hemma själva flera dagar(mange va kattvakt),Både måndag och Tisdag så låg jag helt däckad,va sjuk!

ONSDAG:
Började TIDIGT på morgonen...jag va inte uppe med tuppen...jag väckte honom! kl; 05,30 ringde klockan...bara att hoppa in i duschen och göra sej klar...åkte med mange in til stan och klockan 07 så satt jag på tåg mot Örebro

Anledningen till min resa till örebro va en jobb interjuv...för ett företag som heter Buisness care(säjler allt från plåster,brandfiltar till brännskade gele) ,vi åt lunch och va ute på säljuppdrag och kollade in va de va för jobb...tror att de skulle kunna passa mig,eftersom jag inte har några problem att snacka! :) får besked nästa vecka!
Åkte hem från Örebro vid halv fem på eftermiddagen...och va hemma vid nio på kvällen...snacka om slutkörd när ja klev innan för dörren!
Men i de stora hela va de en bra dag med flera nya bekantskaper ;P trevligt trevligt!

Fredag,
Micke kom och lämande Lucas, så helgen har varit lugn...eller ja de kanske inte stämmer(ni som har träffat Lucas förstår vad jag menar) 
De är så här...Jag älskar verkligen min son men ibland är han en riktigt finne i röven...Han har en enerig som gör den mest aktiva människan avundsjuk. och hans favorit saker att pilla på är; kontakter,tvn och mina datorer...spis,vattenkokare,diska,koka kaffe...ni vet, allt som barn på två och ett halvt inte får göra! :D Han är dessutom smart och väldigt teknisk så han vet ju hur alla saker fungerar...:S

så idag så gick vi upp vid halv sju...och satte i en film (enda chansen att han ska sitta still i typ tio minuter) jag gjorde kaffe...fortfarande sovandes skulle jag tro...för man är ju så korkad, jag menar...jag vet at han vaknar tidigt...men ändå så lägger jag mig inte innan tolv...så mina första vakna timmar på morgonen går åt till att sitta i soffan och dricka kaffe och hoppas på att man blir människa inom rimlig tid! :D
Ne nu är de dax att fixa lite frukost...

ha de bra och ta de lugnt! så skriver jag snart igen! :)
Kram på er!

Nyårsafton!

Nu har vi åter igen klarat av ett år utan större bekymmer och problem...och jag hoppas på ett nytt år av många nya upplevelser och nya möten!

Nyårsafton började med att Micke kom förbi med Lucas, och tog en fika och lånade ett sällskapspel,när dom hade åkt vidare så åkte jag in till citygross och handlade lite( jag skulle stå för sallad till middagen på kvällen) , fixade i ordning den och började sen gör i ordning mig själv...åkte in till stan vid fyra tiden,
Emma,Danne,jag och en kompis till danne gick ner till slottsparken för att kolla på fyrverkerierna...de va maffigt!!


Kvällen fortsatte med att folk började droppa in och vi åt lite mat, potatisgratäng(fusk, emelie :)) och rostbiff,och senare under kvällen så bjöds det på kaffe, glass med maränger,banan och chokladsås. allt va toppen och jätte fint ordnat!
Vid tolvslaget så gick vi till stortorgen och kikade på raketerna, men det va mest ungdomar där, och verkade gå rätt vilt
till...polisen hade fullt upp! :) naturligtvis hade vi skumpa,fuskskumpa, till tolvslaget...men de e ju onödigt att dricka den, är ju bättre att spruta den på varandra...liande ett riktigt "bratt"paryt!

Vid två tiden började folket dra sej hemåt, och vi började plocka fram "natt"sakerna...jag sov över hemma hos Jannica och Danne...haha, de va riktigt trevligt :D

Nyårs dagen va precis som den borde,SEG...låg och tittade på film och sov nästan hela dagen...och åt naturligvis en Christos special...ett måste på nyårsdagen...stackars grabbarna på italia hade fullt upp...som vanligt!

Idag har jag varit och hämtat lilleman, och kommer ha en spännande helg framför mig mej mycke bråk och många roliga stunder...som för en stund sen,när han tittar mej rakt i ögonen och säger -mamma,gör inte så! eller när jag hör honom i sitt rum,skrika -Helvete!. ska en unge på två och ett halvt ens kunna såna ord?? jag är oskyldigt, för jag har som princip att inte svära...visst kan de hända men inte ofta och inte när Lucas är här...

lägger upp lite bilder från nyår...
puss o kram på er...och gott nytt år!





RSS 2.0