ååhh...

jag är förbannad,arg som ett bi...men vem fan ska jag skälla på, vem ska få ta mina aggritioner...

Jag börjar ge upp, känna att jag skiter i de här...vad är poängen lixom,att bara vänta och se...på vad,att under ska ske...tror inte de!
Jag kommer inte lägga ner mer tankar åt de här...jag är en stark person som klarar mej själv och gillar inte att bli utnyttjad!
FUCK OFF....

Så för tillfället så ger jag fan i allt och går och lägger mej...så jag kan ge järnet på jobbet i morgon!

Ett tips till alla bara...Väx upp och börja vara vuxna...småbarns stadiet borde vi ha passerat nu!

ny dag...

Idag så vaknade Lucas innan mej och pysslade lite i sovrummet...jag vaknar av att han hänger över mej och säger: Mamma, din telefon har blivit trasig...!! hhuuhh...helt yrvaken och fattar nada...Luca splockar upp telefonen som av någon anledning ligger på golvet. De som hade hänt va att batteriet hade trillar ur men annars så va den hel...som tur va! :)
Sätter i batteriet och slår på telefon...bara för att de vad klockan va...den stod på 04.35....VA...!?!?!?! nog för att jag är trött men va fan...blir ju tvungen att kliva upp ur sängen för att kolla på köksklockan, och blir lite piggare! Den står på 06.10!

Bara att kliva upp och fixa lite frulle...oboy och knäckemacka...smaskigt! :)
Och sen ut med Lucas och hunden på morgon promenad...gick bara runt kyrkan,Lucas gick balansgång på kyrkomuren!

Lucas har kommit på ett nytt ord...eller rättare sagt så har han tagit ett gammalt ord och gjort om det lite...Han säger BaRogern...kan ni lista ut vad det betyder!? :D


Igår kväll trodde jag att jag skulle bli tvungen att besöka plåtis praktikplats...för herre jissanes vad jag fick spelet...
Lucas vägrade att sova...trött va han men han hade bestämt sej att han inte skulle tycka att något va bra!
Började med att han skulle borsta tänderna...nä,de ville han inte men efter många om och men så lyckades jag övertala honom...sen kom nästa sak att bråka om...VÄLLINGEN...han brukar alltid få en flaska välling när han ska lägga sej...så har det varit sen han va plutte liten
men igår så skulle han ha välling som vanligt,när han fick flaskan så va vällingen för varm (stämde inte,den va fesjummen) ,sen va den gammal...och då ville han inte ha den...när jag tog flaska från honom så bröt han ihop...och ville ha tillbaks den...och så höll vi på i säkert 20minuter...vill ha,vill inte ha....ÅÅHHH...
till slut fick jag nog och tog flaska och hällde ut skiten,så fick han klara sej utan välling!

lagom när han började slumra till så ringer de på dörren...grannen som ville tala om att en lampa va tänd i min bil...(Lucas gick loss på alla tänkbara knappar tidigare på dagen) så de va ju bara att springa ner och släcka den och sen börja om med nattningen...Så straxt efter 22 så somnade han...:S

Jag satt kvar i soffan en stund för att lugna nerverna! :)

men nu är de en ny dag och allt de gamla är borta...Så idag ska vi ta oss till havet och leka lite...hoppas bara att vi får vara själva där så jag kan släppa Troja...ska försöka att komma ihåg kameran! :)

CIAO

Lugnet före stormen...

helt tyst och stilla hemma hos mej just nu...Lucas är tvärdäckad och troja ligger och sover på vardagsrumsgolvet...
till och med katten sover...men de lär väl inte vara så länge till direkt!

idag så vaknade Lucas straxt efter 5...om jag va trött?!?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA,jag va helt jäkla död....men de va ju bara att gå upp och fixa lite att tugga på till lilleman så han kan sitta still en stund, och dra i knatte,fnatte och tjatte filmen som vi bara har sett massor med gånger nu....:S säger bara, UTROTA TECKNAT!!!!'

Sen åkte vi in till stan och skulle gå på familjegympan, han va jätte duktig!!
Jag tror aldrig jag har sett ungen vara så stilla i en hel timme...han rörde sej inte ur fläcken förens sista tio minutrarna...kors i taket,vi ska dit fler gånger...haha! nä,men de va lite läskigt första gången...lär ju släppa med tiden!

MrMange kom och dumpade Troja och tog en kopp kaffe...sen va han tvungen att dra vidare!

Nu vaknade Lucas...så nu är de bara att dra på alla kläder och ut i de fina vädret!


CIAO...

ännu en vecka har gått...

ja då va de fredag igen...GUTT!!!
Jag har precis kommit hem från stan efter att ha hämtat Lucas...så denna helgen kommer det att bli fullt ös medvetslös! :)
han har dock varit lite dålig och hemma från dagis...hoppas bara att han e pigg i morgon förmiddag för då ska vi in till Friskis på familjegympa!

Denna veckan har gått i rasande tempo...massor av jobb....långa dagar och jag har varit mer eller mindre död när jag har kommit hem! Jag har tränat två dagar...orkade inte i onsdags utan blev lite hårdare i torsdags istället...men nu känns det som att de börjar ge resultat iaf,kanske inte så jätte synligt ännu men jag känner mej piggare och de va ju meningen med de hela! :)

i morgon blir jag nog hundvakt,för MrMange ska supa till lite och kommer inte orka gå upp på söndag för att ta ut hunden...haha! men jag klagar inte...då får man ju en anledning att ta sej ut i de vackra vår vädret!

Nä nu orkar jag itne skriva mer...inte just nu iaf...dax att ta itu med tvätthögen,jag hatar att vika tvätt...:(

HÖRS! :)

OMG!!

Nu är min nya blogg design klar...och för de har jag Sandra att tacka! själv så är jag i princip inkompitent när de kommer till såna saker! :)


kolla in hennes blogg!
http://zandrix.blogg.se/
 

jobbig

glömde säga de, att min katt har börjat löpa...HATAR henne just nu...hon e inte tyst mer än typ 2 sekunder,bara gormar...
man hör henne i hela trapphuset! :)

så nu har jag ett par spännande veckor framför mej...när hon ska springa runt och leka racerbil...

Lössen spelar mozart och loppan lever livet!

har haft en bra helg!! :D

vi börjar från början med denna historien...
I fredags så åkte jag upp till Norrköping och mötte upp sötis...riktigt mysigt att bo på hotell,äta ute,bada bastu...
skönt att bara mysa! Tack för att du kom på den idén,saknar dej massor och kändes skönt att ses en stund..även om de bara blev en kort stund denna gång!


Lördagen så stannade jag kvar i Norrköping...åkte hem till ett par vänner och tog en fika,väntade på att Jenny skulle sluta jobba!
Fick ett tips om en snabb väg hem till Martin och Jenny...en skogväg som skulle vara ca 1mil...och de skulle vara jätte lätt att hitta...jag började köra...allt stämde med den väg beskrivningen jag hade fått...så jag fortsatte att köra (kan ju tillägga att jag inte direkt känner mej hemma i skogarna utanför Finspång!) och köra och köra...Ringde Jenny men hon hade inte en aning om vart jag va, utan sa bara att jag skulle ringa när jag kom ut på en asfaltsväg...4mil senare kom jag äntligen ut från skogen! så jag kan inte påstå att jag tyckte att de va en genväg...haha!!
men jag kom fram iaf,tack och lov! jag hade mina stunder när jag trodde att jag skulle bli fast inne i skogen och behöva slå läger...campa med skogsmulle tills någon kom och räddade mej!

Väl hemma hos Jenny och Martin så fick jag en chans att pussa på Loke...min älskade Loke...fasen va jag saknar honom,han va mitt allt...hade lätt kunnat offra min högra hand för honom! men jag hde inte möjligheten att behålla honom
känns inte rätt att ha en hund när man jobbar 10timmar om dagen utan möjlighet att ha med sej hunden eller rasta den!


Men nu har han det jätte bra,bor långt ute i skogen där han kan springa lös...får massor med kärlek!

men de va lite jobbigt att träffa honom(första gången sen jag lämnade i väg honom) ,jag ville egentligen bara kidnappa honom och ta med honom hem igen! :)


Jag kom hem till rockneby igen på lördagskvällen...kände mej lite nere och ensam,efter helgen!
öppnade en flaska vin och åt lite chips...fick en snilleblixt!!
Bytte kläder och sprang ner till bussen,åkte in till stan och gick på krogen! spela roll om man går ut själv eller inte!
kalmar är inte stort...man känner typ hälften av alla som är ute iaf! :D
hade en riktigt trevlig kväll...och fick dessutom skjuts hem av en kompis! Tusen tack! :)


idag så har jag tillbringat min dag i soffan i liggandes läge, typ helt död...inte så bakis men trött som fasen,de enda problemet va att jag inte  kunde sova!
nu har jag faktiskt kommit igång igen,städat lite och ska snart åka in till stan...fixa mat och hämta min nattgäst! hehe...mysigt värre!


hade bra så hörs vi!
Pöss

jobb och träning!

idag har jag jobbat...gick väl sådär,men känns ändå ok med tanke på att flera av mina möten blev inställda!
men man ska väl inte gnälla, bara jobba hårdare! :)

sen va jag inne i stan en sväng...lämnade in min telefon på lagning...IGEN...jag hämtade ut den i lördags men när jag skulle dra igång den så hade de blivit ett annat fel,den hittar inte någon teckning! hatar telefoner...dom vill inte som jag vill! men de känns ju lite udda att den blev mer trasig av att vara på lagning...hhmm :)

sen nu på kvällen så va jag o MrMange inne och tränade på gymmet...fan va tungt de va en stund,ruggigt dålig kondis man har...håller ju på att trilla av crosstraining maskinen efter 10minuter(e bara uppvärmning! )
men sen gick de rätt bra...men jag ska börja fokusera mer på mage,ben,rygg och rumpa...och bara köra lite på armar!
och sen försöka hinna gå på något gympa pass för att få allround träning! !
fast jag tycker fortfarande att de finns en träningsform som tränar alla muskler och som dessutom är den roligaste formen av träning! :D


nä,nu ska jag ta kväller men de blir fler raden en annan gång! :)

PÅSK!!

nu va de massor med dagar sen jag uppdaterade...men de blir så ibland!

I helgen har min kära mor och min syster,och henne kompis varit här!
mamma har inte träffat Lucas på en evighet men de fösta han gör när han ser henne är att kasta sej om halsen på henne och skrika mormor! minnet funkar iaf som de ska :D

i lördags så va mamma och jag inne på Friskis och tränade en stund,sen tog vi en shopping runda på stan...emma och elli ville inte gå med oss gamlingar utan strosade helst själva!
Lucas blev bortskämd som vanligt...han fick ny jacka,en fleecetröja och t-shirts...och lite leksaker!
igår åkte dom hem igen,för att hinna landa hemma igen innan de är dax för en ny jobb vecka!
Men de är alltid mysigt när dom är nere,synd bara att de inte blir oftare,,,men förståligt med tanke på att de är 50mil mellan oss!
På kvällen så åkte jag och Lucas hem till Sara och Fredik för att busa med dom en liten stund! och fasen vilken fart de va på lilleman,Fredrik försökte fota honom med sin nya,dyra kamera men Lucas va lite för snabb! :D

Idag har vi bara haft en mys dag...Lucas vägrade ta av sej sin pyjamas...så fram tills klockan fyra på eftermiddagen gick han omkring i den...sen va vi tvungna att ta på oss kläder och gå ner till parkeringen! för idag har jag blivit av med pärlan...en kille som ville köpa golfen,och de e klart att han fick de...skönt att bli av med den :)

Sen va de dax för mat och Lucas favvo sysselsättning...BADA!!!!
Han skulle lätt kunna stanna i vattnet en hel dag om han bara fick! han har tagit en av sina lekbackar och ska bada i den!


Lilleman älskar bubblor...massor av bubblor! :D

nä,nu ska jag titta på Harry Potter!

So Long
PÖSS PÖSS

ännu en jobbar dag...

Har precis jobbat klart för dagen! har idag varit i växjö med min säljledare,inte någon toppen dag men de snurrade på och efter att dagen är slut så en man lagom mör i huvudet :S

igår va jag hundvakt igen...trojan boja bus va här över natten så MrMange kunde hålla på med lite fuffens!
de e skönt att ha en anledning att gå ut och röra på sej, annars är de lätt att man hamnar i soffan...och blir kvar där hela kvällen men med en hund måste man ju ut! och Troja behöver ut och leka av sej...just nu ser hon ut som en korv...lagom tjock hela hon...tror att de har med löpet att göra och att hon är ett matvark...så fort man vänder sej om så snor hon kattmaten! :)

i morse så blev de en tidig morgon...jag skulle vara i Växjö vid halv nio och möta upp Peder! men men sånt e livet ibland!
nu ska jag snart åka till friskis och träna lite,känns som att de skulle behövas...e stel i hela kroppen och behöver lite mer energi,så man e på topp i morgon igen...för då bär de av till Oskarshamn och Vimmerby!

får se om jag orkar skriva något mer ikväll efter träningen men annars skriver jag nog några rader i morgon igen!

hade gott så länge!
pöss pöss

Tandläkaren!

så,nu har jag varit hos tandläkare....och hon tyckte inte att de va en fullständig katastrof men å andra sidan kollade hon ju bara på de tänderna jag hade ont i(2st)! De är ju iofs synd att hon inte kunde hitta varför de gör så ont...utan hon kunde bara konstatera att jag sliter mycke på mina tänder! och jag gnisslar inte ens tänder,fattar inte varför dom slits så mycke...men men, inte något att hänga upp sej på! :D

så än så länge så lever jag och mår okey...men jag ska ju tillbaks i början på maj!

nu ska jag o mange ut och gå en sväng, medans vädret fortfarande är gutt!

bläääää

idag e en dålig dag...
jag har varit och jobbat på förmiddagen men va tvungen att avbryta pga tandvärk...

lr tandvärk kanske e synd att säga,jag kan inte äta mat, men när jag inte tuggar eller det är tryck mot tanden så gör de inte ont,de gjorde de för ett tag sen(typ ett år sen)men den värken har gått över...antagligen för att hålen har blivit för stora och jag har vant mej vid värken!
jag har inte varit hos tandläkaren på typ 4år,och där i mellan har jag varit gravid(när man är gravid så tar tänderna riktigt mycke stryk pga att tandfloran ändras) så just nu känns de som att alla mina tänder håller på att trilla ut! :S

JAG HATAR TANDLÄKAREN!!

men men, de e bara att bita i de sura äpplet och ta sej dit! skriver mer sen!

...


har precis tittat på en film...Something new,den gick på trean!
jag gillade den filmen,kanske inte den bästa jag har sett men den tar upp bra saker...
att man ibland ska skita i vad andra tycker och följa sitt hjärta...att hudfärg inte spelar någon roll...vi är alla människor,alltså av samma ras trots att vissa är vita och andra är bruna...de finns alla varianter men vi är ändå bara människor!



Sexparty och Vin diesel

En helg som har bestått av massor med spännande...
i fredags så åkte jag söder ut för att hänga med madde på sexparty...alltif kul att kolla in vad som finns!
De va faktiskt första gången jag va på något liknande...men som sagt, jag tyckte de va roligt, ett helt gäng med tjejer...i alla åldrar som drack vin och åt choklad snoppar! Roligt värre!


roliga saker till bra priser! gå in på hemsidan och kika! :D  http://www.lustjakt.se/

Senare på kvällen så blev det utgång...I KARLSKRONA!!! Första gången för mig och jag vet inte
 riktigt vad jag ska tycka! :S
jag tror att jag trivs bättre i kalmar, fast folket som jag va ute med va ju underbara! :D


några bilder från karlskrona...Jag,Madde och Ette...snygga som få!  ::D


Lördagen så sov jag mest,trött som ett as! men vi hann iaf med att kika på tildas hästar,kurre är en riktig skönhet!
och sen åt vi mat hos mamma Eva och Göran! mumsigt värre...Eva kan laga mat hon! och Inredning, alltid lika kul att gå hussyn där...hon har alltid nya projekt! :D

Sen på kvällen så bestämde jag och madde oss för att dra in till kalmar och glo på bio...lite ögongodis har ju aldrig suttit fel!


Naturligtvis så blev det Fast and Furious...mmm,ny favorit! LOV IT...
jag gillade verkligen filmen,dels för att jag gillar snabba bilar och för att jag är såld på Vin Diesel!


Mumma...vill att dessa herrar kommer på besök! :D

idag så har jag haft en slappar dag, och bara tagit det lugnt!
MrMange kom över på en kopp kaffe,lr snarare bjöd in sej själv på kaffe :D
Han drack sitt kaffe,lämnade hunden och drog på dejt!
Så kvällen har bestått av en lång promenad med bus...riktigt skönt att komma ut en stund!

Nu är de bara att vänta på att mange kommer tillbaks från kalmar och hämtar hunden!
och jag...jag ska fortsätta att slappa! :D

So Long
PÖSS PÖSS

jobb jobb och ännu mera jobb :D

japp...precis så har veckan sett ut...har varit i vimmerby och oskarshamn och jobbat...har gått både upp och ner!

jag har lidit av vårkänslor,allså glad som en lärka,för att i nästa stund bli totalt deppig...konstigt men så är de väl ibland!

men idag är en bra dag...de har gått bra att jobba och nu ser jag fram emot kvällen!

jag ska straxt åka till stumpan,och gå på sexparty(inte någon orgie utan titta på lite olika leksaker :) )
sen hoppas jag på att de blir utgång...i karlskrona! nytt ställe med nya människor...kan ibland känna att kalmar
blir tråkigt för att man känner mycke folk som är ute, dessutom brukar de vara rätt mycke samma :D

men nu ska jag bege mej, så jag skriver nog inte mer förens på söndag!
ha en toppen helg så hörs vi!!!!

So Long
PÖSS PÖSS

RSS 2.0