Panik!

har ikväll upplevt lättare panikångest över mitt liv...
hur jag vill att de ska se ut och vad jag vill gör med resten!

jag har gjort en bra sak....och de e Lucas! sen vet jag inte om jag har gjort något mer vettigt,känns inte så!
jag har inte någon utbildning,ingen bra ekonomi,ingen familj(förutom Lucas),inte gjort någon karriär...bor i en sketen håla utanför kalmar...byn som gud glömde!
när ja va yngre hade jag framtidsdrömmar,men dom har försvunnit med åren. Helvete,jag är snart 24år...är de meningen att de ska vara så här!?

de e inte så att jag tycker synd om mej själv men jag blir så förbannad på att jag har kastat bort så många år...eller inte kastat bort och kastat bort...mer inte lyckats med något! tur som fan att jag har skaffat mej vänner för livet under den tiden annars hade de nog varit ölandsbron som gällde! och ja, för er som inte fattar,så skämtade jag!

jag vill hitta någonstans på denna jord fär jag vill leva, där jag vill ha en familj,där jag vill lyckas....men allt går emot mej och vill inte att jag ska komma dit!
jag nöjder mej med LAGOM...jag har så jag klarar mej,jag har ett jobb,jag har någonstans att bo,problemet är att just nu vill jag ha allt....jag vill inte sitta och låssas att jag är nöjd med LAGOM....!

så just nu skiter jag i allt och bara flyter...flyter med som vanligt och ser vad som händer!

FUCK FUCK FUCK....jag vill inte!!!!!! (ja jag är konstig idag)

jag vill bara skrika och gorma på allt och alla,alla känslor bara bubblar runt och jag vågar inte släppa ut dom,för vem vet hur de kan sluta!


Jag vill vara riktigt lycklig någon gång...när allt känns underbart,när man skulle skita i om huset brann upp eller man halkade och bröt ett ben...så lycklig vill jag vara men hur roligt är de att man någonsin blir de!?!?

Nu ska jag inte råka ut er länge utan jag ska sova...så jag orkar jobba  imorgon,och träna med MrMange!

Ciao

Jaha,då har man blivit beroende!

Sitter i soffan och tittar på kalle anka....för femtioelfte gången denna helgen!
eller att jag kollar e väl synd att säga...Lucas kollar och jag kollar runt på de stora Internetet! :D

Jag har insett att jag har blivit beroende av att läsa bloggar...hhmm,vet inte riktigt vad jag ska tycka om de...
vissa är riktigt roliga,och andra är mer för att fördriva tiden!
jag lägger upp några av dom som länkar!

http://bloggfrossa.blogspot.com/
han e helt underbar...får in klockrena träffar för de mesta,skrattade gott åt inlägget med duk incidenten! :D

http://tesstamente.blogg.se/index.html
Hon har en helt sjukt rolig familj,som inte alltid har alla hästar hemma,eller kanske har lite för många hemma och inte
riktigt får dom att göra som man vill!

http://egoinas.se/
Egoina, ja vad ska jag säga...läs och njut! helt underbar humor....pasasr mej som handen i handsken! :D

Sen några nära och kära som jag håller lite koll på!

http://yderfors.blogspot.com/
MrMange...klart man måste hålla koll på vad han har för sej,även om jag oftast vet de mesta innan de hamnar på bloggen!

http://wordsisjustwords.blogg.se/
Stumpan....klart jag måste veta vad min stumpa håller på med! vi ses ju inte så ofta så de e ett rätt bra sätt att hålla sej uppdaterad!


så säger min dator när jag försöker få den att utföra konster på morgonkvitsen och den vägrar! :D


så nu väntar jag bara med spänning på att de ska komma fler roliga bloggar att följa! :D kom gärna med tips!

So Long
PÖSS PÖSS

MysPys

då va ännu en helg avklara, eller ja om ett par timmar! men för min del(jag som snart ska checka ut och försöka ta mej till sängen för att nana) så är dagen slut!
hoppas bara att  jag hinner somna innan nisse vaknar till och kommer upp i mn säng!
de e jätte mysigt att ha honom i sängen men duktigt synd att säga att man sover bra när han ligger brevid!
jag har en 1,20 säng,och de e väl lagom när man sover själv...funkar även att sova två normalstora i den utan problem men när jag och lucas sover i den så ramlar jag nästan ur den för att han tar så stor plats...
helt sjukt hur en mini människa på knappt en meter kan ta upp så mycke plats, men han ligger och vrider och vänder sej...sparkar en i ryggen och till slut så ligger han nästan på min kudde,för att flåsa mej i örat...kanske inte så konstigt att man sover ganska dåligt när han ligger där!

Ihelgen har vi inte gjort så mycke mer än att varit ute och lekt...har ju varit rätt fint väder denna helgen!
sen ahr de blivit en del tv-tittandes...och bara tecknat...jag spyr på kalle anka,musse pigg och byggare bob...de värsta är att jag kan komma på mej själv med att gå och nynna på låten i byggare bob...:D
kan ju bara hoppas att man inte gör de någon annanstans än hemma....så de inte blir som när man t.ex stannar inne i affären och pratar med någon,och har en kundvagn....jag står alltid och skjuter vagnen fram och tillbaks...precis som man gjorde när man skulle få lilleman och somna i vagnen! :D

nu känner jag att de blev mycke blaha blaha...och alla tröttnade på att läsa efter dom första raderna!:D
så jag ska nog gå och sova och skriva mer en annan dag...när jag inte bara blarrar!

So Long
PÖSS PÖSS

Ibland...

så har jag bara lust att banka huvuet mot väggen tills de blöder...och gör riktigt ont, för jag kan tycka att de e de jag förtjänar! (jag vet naturligtvis bättre men ändå!)

Jag kan inte ens klara av en relation...jag e inte ens kapabel till att tala om för personen att jag tycker om honom...varför inte igentligen,jo för att jag vet att det inte kommer att hålla...och jag orkar inte gå in i en relation som jag vet kommer att misslyckas! Fast jag gillar honom grymt mycke och vet att jag kommer må som skit den dagen han säger att de inte funkar!
till saken hör att jag har inte en jävla aning om vad han tycker...jag vet att han inte ser mej som ett KK,men som vad då!?!? kanske hade de varit bättre att han såg mej som de så hade jag iaf vetat vad han ville...fast de e inte de jag vill!

men förklara varför han ger mej förhoppningar för att sen inte höra av sej på hur länge som helst!?!?!?!
och varför jag inte kan fråga honom om varför han inte hör av sej...om han träffar någon annan,eller alla andra saker jag vill fråga...antagligen för att jag inte vill höra svaret!
jag vet att jag kanske kunde höra av mej men jag tar det som ett tecken att han inte hör av sej, ett tecken på att han inte vill prata med mej! men jag vet inte, kanske e de jag som har en konstig syn på allt!?

Eller är de kanske så att man har en så konstig syn på hur kärlek ska vara...att allt löser sej bara man har varandra? ja vet inte vad jag ska tro!

Idag e jag arg,lessen och besviken...fråga mej inte varför just idag,för de vet jag inte...men just nu känns allt som skit!
fast jag vet att de går över snabbt, för om de e något jag är bra på så är de att stoppa undan mina känslor!


JAG BLIR GALEN!
jag vet att de inte e någon som vill läsa om mina ynkliga problem men jag kände att jag va tvungen att skriva av mej!
Och tyck för fasen inte synd om mej,för jag sätter mej i sitsen helt självmant...jag hade ju kunnat tacka för mej och gått därifrån...men nejdå! jag vill ju veta hur de slutar...om de kan bli han och jag...vem vet, mirakel har ju hänt innan! :D

Se...redan nu e jag på bättre humör! så nu ska jag ta och pallra mej iväg och hämta lilleman, och se till att ha en hel helg av mys och massor med underbart tecknat (väldigt ironiskt,jag spyr på tecknat) !!!! :)

Så om jag inte orkar skriva mer under helgen så önskar jag er en toppen helg!

So Long
PÖSS PÖSS


:)

fasen va dålig jag har blivit på att uppdatera! men de får ni leva med, för ibland orkar jag  verkligen inte sätta mej vid datorn och uppdatera bloggen! jag lägger mej hellre i soffan och döglor på tv!

vad har hänt då...
i helgen va F nere...hade en toppen helg med massor av mys, och jag bara längtar tills nästa gång vi ses...de får inte ta en och en halv månad tills jag ser dej igen!
på söndagen så fick F med mej till att träna! så de blev ett medelpass på friskis medan F tränade på gymmet!

för jag har börjat träna nu! tränade i torsdags,söndags och igår...jag gillar mest passen på friskis men igår va de faktiskt gymmet som gällde! va rätt roligt så nu ska jag försöka kombinera ihop allt...jag har tänkt mej att träna iaf 3dagar i veckan!
och nej jag gör de inte för någon annans skull(även om de e roligt att andra uppskattar det oxå) utan för att jag ska må bra!
jag har ju länge haft problem med ryggen och fixar egentligen inte att ha ett stillsittandes jobb,för då får jag ont i ryggen!
och att bara sitta och åka runt i en bil(kliva i och ur typ 25ggr på en dag) är ju inte direkt optimalt!

så nu jäklar...ska inte ge mej förens jag känner blodsmaken i munnen! :D

men summa sumarum så har helgen vart riktigt bra och nu är de en ny jobb vecka framför mej innan jag ska över till öland och hämta lilleman!

annars så händer nog inte så mycket denna veckan...hoppas på en lugn iaf! :)

So Long
PÖSS PÖSS

Hunkarnas afton!

jag har precis kommit hem från stan...har varit och simmat en stund,börjar ju bli dax att komma i form till sommaren :D

OH my gooodd...snacka om att jag har hittat en guldgruva, fanns ju mängder av snyggingar där inne...de e ju jäkligt tur att dom har personal som ser till att man inte drunknar(jag lovar att man har många att dregla efter,och de e ju inte så bra att simma med öppen mun! :p)
Jag kommer ha en duktig träningvärk i morgon, för den som tror att simning inte är bra träning har helt fel...för man bli riktigt trött i ben och axlar...och nacken,men de e mest för att jag höll span på snyggingarna :D


OBS,bilden är lånad! och tyvärr inte tagen i mitt sovrum... :(

Så vill någon hänga på och spana så säg bara till...jag ska börja gå dit lite då och då iaf! :)

annars är de rätt lugnt just nu...händer inte mycke här i rockneby! :D

So Long
PÖSS PÖSS

Trötter

egentligen är jag på tok för trötter för att blogga...men vad gör man inte för att fördriva tiden tills de är dax att gå ner i tvättstugan igen!
helgen har varit lugn och skön...lucas har varit ganska lugn och behaglig hela helgen.
vad har vi gjort då??
i lördags va vi uppe i ålem hos vänner och åt god middag och tittade på melodi festivalen...och de va säkert så att fel låt vann...men de e ju andra som bestämmer...jag har ju inte röstat så vem är jag att klaga...har inte ens hört alla bidragen!

i söndags så va vi inne på ikea och köpte lite nya saker till plutten...han fick en sänglampa och en sänglåda...så jag slipper se alla hans leksaker(han har massor)

idag har jag jobbat...och allt flöt på bra, blev en riktigt bra dag faktiskt! :D kul att jobba!

men nu e jag trött och ska gå ner i tvättstugan en sista gång innan sängen hägrar!

So Long
PÖSS PÖSS

den bara växer...

ja, min sk. hjärntumör bara växer och växer...eller rättare sagt så går inte min huvudvärk över, inte min feber heller...bävar inför helgen.
de är ju inte så roligt för lucas om jag är sängliggandes en hel helg...inte för min del heller...:(
men men de blir som de bli, nu har jag ju ätit tabletter dygnet runt i tre dagar och de hjälper inte ett skit mot huvudvärken,bara mot febern!

känns inte så roligt heller med tanke på att de är andra veckan på jobbet...:(

pratade nyss med F ang nästa helg...ska bli mysigt att ha honom här en helg igen! under tiden som jag pratade med honom så ringde mamma...blev nästan lite orolig när hon ringer efter nio på kvällen...(jag har ju trots allt en gamal skruttig farmor,och bävar för den dagen hon checkar in..hoppas att de dröjer många år till men man kan ju aldrig vara säker)
men de visade sej att hon bara ville säga grattis på namnsdagen...
jag heter ju viktoria i mellan namn, och för en gångs skull så blev de rätt dag...annars brukar honom ringa och gratta mej när kronprinssesan viktoria fyller år...och sist jag kollade så heter jag inte Folke i mellannamn :D

nä, nu ska jag kika lite på tv innan de är dax att sova lite...

So Long
PÖSS PÖSS

hjärntumör...

känns ungefär som att de har flyttat in en hjärntumör i mitt huvud...bakom ena örat...straxt ovanför hårfästet bor den lilla jäkeln! nä, så illa är de inte men jag har en grym huvudvärk och mår inte bra idag...och jag vet inte riktigt varför!
får ta och fundera en stund på de och se om man kommer på någon bra idé...om du har någon idé så är de bara att hojta till! :D

så idag så jobbade jag bara på morgonen...och sen parkerade jag i soffan och har bara rest mej ur den för att fixa lite mat...annars har jag varit sängliggandes hela dagen!
Hoppas bara på att man känner sej piggare tills i morgonbitti, för jag har tre möten in bokade i morgonbitti som jag verkligen måste vara på...och de är inte så roligt att sitta och försöka övertyga folk till att köpa när man bara vill lägga sej ner och DÖ...

ne nu ska jag väl återgå till mitt otroligt spännande tv tittande...för nu börjar en timme av 2 ½män...och de e faktiskt underhållande! :D

So Long
PÖSS PÖSS

ännu en gång!

Då har det gått ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen igen...men denna gången har jag en bra anledning!
Jag har nämligen börjat jobba...och då måste jag gå upp vid sex på morgonen...vilket resulterar i att jag i princip är död när jag kommer hem...orkar inte ens lyfta ett finger! :D
min dag tillbringar jag i min nya bil( har numera en opel astra,kombi, -08 som snart har rullat 4000mil) ,jag är på massor av möten och resten av tiden så bokar jag nya möten! låter spännande va!?
kanske inte är de roligaste jobbet som finns men de e ett jobb iaf och de ger en bra lön...(vilket är efterlängtat efter ett par månader som arbetslös)

nog om mitt jobb...ska försöka komma på vad mer jag har pysslat med sen jag skrev sist...hhmm,förra veckan va rätt lugn.
I fredags kom min stumpa hit...vi drack lite vin och smaskade pizza, skvallrade och mest bara snackat skit...men även en del djupa stunder blev de...
i lördags så va vi inne i kalmar och shoppade lite...senare på kvällen så drack vi mer vin, provade alla möjliga utstyrslar som kunde passa för en utekväll...snackade mer skit,drack mer vin, spelade hög musik (så nu e jag nog hatad av dom i mitt hus som inte gillar Mimikry,Volbeat,lillasyster eller något annan skön musik!)
MrMange dök upp på kvällen för att vara en super gullig vän och köra oss in till stan! Heder åt dej,vännen!

Stumpan och jag hamnade på o´learys...jag va full som en kastrull och hade grymt roligt...men jag misstänker att alla jag träffade inte skrattade med mej utan mer åt mej...haha, men jag bjuder på de!!!!
Jag upptäckte även dagen efter att jag hade hamnat i mindre handgemäng...med en taggbuske! har lagom snygga rivsår på min höft som bevis...ska bara leta upp busken jag bråkade med och såga ner skiten...
hur kan någon vara så elak att dom lämnar kvar en människo ilsk taggbuske kvar och tar bort alla andra...????   hhmm...ska nog ta en diskution med dom som har hand om buskbeskäring inne i stan...:D

summa sumarum så va de en lyckad kväll...jag hade roligt,stumpan hade roligt...om alla andra hade de!? de skiter jag fullständigt i! :D

dagen efter så hade en terrorist tagit sej in i mitt huvud och levde rövare...de va bara att trycka i sej ett par piller och sova en stund till! sen va man nästan fit for fight igen...eller kanske mer fit for tv-time...hehe
tillbringade dagen i soffan...med personligt matbud och allt, skicken service! lyx värre! :D

nä, nu ska jag snart hoppa i lopplådan för att ladda mentalt för en dag på fältet!


So Long
PÖSS PÖSS

RSS 2.0